Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețea de gaze prin „Anghel Saligny” pentru Sânmartin, Aleșd și Cociuba Mare

Primele 73 de proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, în valoare totală de 3.854.583.847,09 lei, finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, a anunțat ministrul Cseke Attila.

Acestea fac parte din categoria celor 105 proiecte mature care vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale din 165 unități administrativ-teritoriale, depuse inițial la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (#MIPE), în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, dar a căror valoare a excedat plafonul alocat #POIM.

Obiectivul nostru este să asigurăm acest serviciu de bază pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețeaua de gaze naturale și, prin acest program, vom branșa aproximativ 196.000 de familii la rețeaua de gaze”, a precizat ministrul dezvoltării.

Ministrul Cseke Attila a reamintit că, prin Programul Anghel Saligny”, sunt alocate 65,5 miliarde de lei pentru extinderea și modernizarea rețelelor de drumuri, poduri, apă, canalizare și gaz.

Lista investițiilor retele de gaze prin Anghel Saligny

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Revitalizarea culoarului Someșului, executată de companiile de construcții ACI și Socot, aduce restricții în cartierul clujean Grigorescu.

Lucrările ACI și Socot restricționează circulația pe străzile Clujului

Articolul următor
Mouratoglou, Halep, Cannavaro, Del Piero, Trezeguet, Makelele sau Hagi sunt alți invitați de marcă de la Sports Festival.

Sportivii celebri ai României, în dialog la Sports Festival Cluj

Citește și:
Citeste mai mult

Cum arată noua fabrică Aboliv de la Cluj

Investitorii din comuna Mihai Viteazu au prezentat unitatea de producție a mezelurilor recent pusă în funcțiune. “Hala noastră…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share