Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sportivii celebri ai României, în dialog la Sports Festival Cluj

Mouratoglou, Halep, Cannavaro, Del Piero, Trezeguet, Makelele sau Hagi sunt alți invitați de marcă de la Sports Festival.
Festivalul va cuprinde atât demonstrații, cât și conferințe de management și marketing sportiv

Celebrii Mutu, Tecău, Brânză sau Covaliu sunt chemați, în zona Radisson Park, la o dezbatere despre sportul de performanță. Mouratoglou, Halep, Cannavaro, Del Piero, Trezeguet, Makelele sau Hagi sunt alți invitați de marcă de la Sports Festival.

Sport Talks este o secțiune ce va aduce în fața publicului din Cluj-Napoca sportivi de performanță. Ei vor discuta despre nevoia de mentori, ce înseamnă viața de sportiv, succes, perseverență și dedicație. Dezbaterile vor avea loc într-o zonă special amenajată în parcul amenajat lângă noul hotel Radisson Blu, accesul fiind gratuit.

Vorbitori invitați la Sport Talks

  • Adrian Mutu – fotbalist și antrenor
  • Ana Maria Brânză – cea mai bună spadasină a lumii
  • Horia Tecău – tenismen, vicecampion mondial
  • Mihai Covaliu – președinte Comitetul Olimpic Român
  • Cristiana Pîrv – voleibalistă, multiplă campioană mondială
  • Jaqueline Cristian – jucătoare de tenis (locul 70 WTA)
  • Mihai Silvășan – antrenor U-Banca Transilvania
  • Diana Pirciu – reprezentant Academia Națională de Fotbal

Masterclass-ul cu Mouratoglou, la BTarena

Sports Festival va avea loc în perioada 9-12 iunie, în Cluj-Napoca. Acesta aduce în fața publicului meciuri-show dedicate carierelor a doi mari sportivi români: Tecău și Mutu. Festivalul cuprinde un masterclass cu cel mai în vogă coach de tenis al momentului, Patrick Mouratoglou, Crosul Super Eroilor, Sports Talks, 20 de sporturi ce pot fi încercate gratuit, demonstrații sportive, concerte și distracție.

Cel mai în vogă coach de tenis al momentului, fondatorul Mouratoglou Tennis Academy, va fi prezent pentru un masterclass-ul “The art of coaching”. Evenimentul va avea loc vineri, 10 iunie, de la 16:30, la BTarena. Mouratoglou este comentator sportiv și unul dintre cei buni specialiști de tenis la nivel mondial.

Meciul lui Mutu închide festivalul

Partida de retragere al lui Tecău va avea loc vineri, 10 iunie, de la ora 20:00, la BTarena. El își va sărbători cariera alături de fostul său partener la dublu, suedezul Robert Lindstedt, de Andrei Pavel și de Simona Halep. Toți vor juca alături de fostul mare tenismen român, pe terenul care va fi amenajat la BTarena.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va fi evenimentul de gală ce va închide Sports Festival. Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 12 iunie, de la ora 19:00. Printre marii sportivi invitați sunt Alessandro Del Piero, Fabio și Paolo Cannavaro, Claude Makelele, David Trezeguet, Tomas Ujfalusi, Luca Toni, Sébastien Frey, Dario Dainelli, Fernando Couto.

Din România vor fi prezenți Adrian Iencsi, Dorin Goian, Daniel Niculae, Marius Niculae, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Bogdan Stelea, Laurențiu Reghecampf, Ionel Dănciulescu, Adrian Ilie, Gabriel Tamaș și Mirel Rădoi.

Cros cu influenceri la start

Crosul Super Eroilor este dedicat alergătorilor care își doresc să facă sport și să ajute. Cea mai mare parte din taxele de înscriere merg către proiectul Spitale Publice din Bani Privați. Misiunea sa este de a aduce spitalele din țară la standardele cele mai noi, prin renovare, reabilitare, dotare cu echipamente moderne.

Printre influencerii din cursă se vor număra Codin Maticiuc, Selly, Ana Morodan, Dani Oțil și Răzvan Simion, Monica și Ana Odagiu, Giulia și Vlad Huidu, Alex Cazacu, George Tănase, Ionuț Rusu, Cosmin Stanciu, Cosmin Natanticu, Ioana State, Robert Zanidache, Cătălin Cazacu, Andrei Ciobanu, Sorana Darclee, Andrei Stoica. Participanții se pot înscrie la una dintre cele patru probe ale competiției. Startul se va da sâmbătă, 11 iunie, la ora 08:30, de pe Cluj Arena.

Competiții pentru amatori și profesioniști

Copiii și adulții vor putea să își descopere abilitățile sportive și pasiunea pentru sporturi din cele mai diverse. Ei vor învăța regulile jocului de la antrenori și jucători cu experiență. Participanții vor putea face un circuit maraton prin toate sporturile deschise spre inițiere.

Accesul la activitățile de inițiere este gratuit. Fiecare va avea parte de infrastructura specifică pentru practicarea adecvată și în siguranță a sporturilor. Ele se vor desfășura în zone delimitate și semnalizate din Parcul Central și Platoul Cluj Arena, în perioada 10-12 iunie.

Vor fi organizate mai multe competiții dedicate sportivilor amatori și profesioniști. Turnul Sports Festival, amenajat pe platoul BT Arena, va fi kilometrul zero al evenimentului și atracția principală outdoor. Trupa OK World Wide va avea un concept unic de show: bagjump acrobatics. Componenții săi vor face acrobații în aer, sărind de la 11 metri pe o pernă uriașă.

Concerte cu Antonia, Olivia Addams și Hazard

Sports Festival va începe în 9 iunie, cu activități în zona centrală a festivalului, clase la scenă, provocări la mișcare oferite de cluburile sportive locale și un concert cu trupa Hazard pe platoul Cluj Arena (ora 20:00). Concertele vor continua cu Olivia Addams (10 iunie, ora 20:00) și Antonia (11 iunie, ora 20:00). Tot sâmbătă, de la 21:45, fanii fotbalului vor putea să vizioneze meciul Naționalei României cu Finlanda, din Nations League. Meciul va fi difuzat la scena festivalului.

Defilare cu steaguri a cluburilor

Nu vor lipsi zonele de relaxare. Va fi inaugurată o zonă de food & chill amenajată în fostul ștrand municipal. Timp de trei zile vor avea loc evenimente dedicate educației sociale în cadrul cărora copiii și adulții vor putea să învețe cum să cadă și să se ridice în siguranță. Sâmbătă, 11 iunie, de la ora 19:00, diversitatea sportului va fi celebrată printr-o demonstrație a cluburilor participante la eveniment.

Membrii lor vor defila, cu steaguri, din Parcul Central, până pe platoul Cluj Arena. Zona de festival începe din Parcul Central și se continuă cu părculețul de copii de lângă stadion, Radisson Park, Aleea Stadionului, Cluj Arena, Platou Cluj Arena, BTarena, Parcul Iuliu Hațieganu, Parcul Rozelor. Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețea de gaze prin „Anghel Saligny” pentru Sânmartin, Aleșd și Cociuba Mare

Articolul următor
gebrueder weiss romania

Gebrüder Weiss România, un mix între know-how-ul austriac și expertiza locală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share