Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patru oferte pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități în Parcul Industrial IV Oradea

Ca urmare a încheierii termenului de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția rețelei de utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV, situat pe strada Corneliu Baba, au fost depuse patru oferte.

Termenul pentru depunerea acestora a fost miercuri, 8 iunie, ora 15:00, iar valoarea estimată a lucrărilor a fost de 10.181.010,47 (fără TVA).

Oferte

Cele patru oferte au fost depuse de către.

1. Asocierea formată din: ASFAMIXT SRL – lider de asociere și COSTA VOC IMPEX – asociat 1, având ca subcontractanți pe PROEXCO, AMPER PROIECT, HELION SECURITY, FLODOR TRANSCOM, ABED NEGO COM;

2. Asocierea formată din CONSTRUCTII ERBASU SA – lider de asociere și POLIART – asociat 1, având ca subcontractanți pe TERMOLINE şi NEXIA CONSULTING ;

3. DUMEXIM SRL – ofertant lider, având ca subcontractanți pe MARDION, ABED NEGO COM, PROEXCO â, S&H SECURITY SOLUTIONS, LEUINVEST, CLOUD IT & SECURITY.;

4. PRECON TRANSILVANIA SRL – ofertant lider, având ca subcontractanți pe RITMOTEH, PROIECT INSTALL GAZ PROEXCO., ABED NEGO COM, PROCONSOLUTIONS, KALUNA, DRUMURI BIHOR.

Procedura de achiziție se află la faza de evaluare a ofertelor de participare și DUAE (Document Unic de Achiziție European), urmând a se trece la evaluarea tehnică a ofertelor, după care va urma evaluarea financiară.

Investiție de tip greenfield

Investiția „Realizarea rețelei de utilități publice în Parcul Industrial Eurobusiness IV” este una de tip greenfield, adică o investiție care se dezvoltă „de la zero”, pe un teren fără infrastructură existentă și presupune realizarea utilităților publice, respectiv realizarea drumului de acces cu o lungime totală de cca 710 m, realizarea de rețele de apă, rețele de canalizare menajeră, rețele de canalizare pluvială și rețele de instalații electrice.

Totodată, investiţia propune și realizarea iluminatului public, a unei canalizații subterane pentru integrarea rețelelor de telecomunicaţii, precum și amenajarea de zone verzi.

La finalul lucrărilor se va asigura accesul la 25 de parcele, care vor fi concesionate investitorilor pentru desfășurarea de activităţi de producție și servicii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parc memorial dedicat arhitecților Vágó, inaugurat la Universitatea Oradea

Articolul următor
Dezvoltatorul Impact, prin Clearline Development and Management (CDM), a primit, în instanță, despăgubiri în valoare de 7,6 milioane de euro de la Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca pentru că nu a edificat cartierul Lomb.

Impact, despăgubiri de 7,6 milioane de euro pentru eșecul Cartierului Lomb

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share