Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

THETA Furniture & More, fabrică nouă și focus pe export

THETA Furniture & More, unul dintre cei mai semnificativi integratori români de soluții de amenajare interioară, a deschis oficial, joi 9 iunie, noua fabrică pentru producția de mobilier custom-made, în localitatea Păulești, județul Prahova, după o investiție de 4 milioane de euro.

Fabrica actuală o înlocuiește pe cea din Blejoi, Prahova. Construcția fabricii noi a demarat în mai 2021 și s-a finalizat la începutul anului 2022. Terenul pe care se află unitatea din Păulești se întinde pe o suprafață de 20.000 mp, iar noile facilități includ fabrica, spațiile de depozitare aferente și un parc auto propriu, pe o suprafață de 5.000 mp. 

 “Deschiderea noii fabrici ne va susține să ne atingem obiectivele pe care le avem pentru următorii ani: de dublare a capacității noastre de producție și de a ajunge la venituri de 25 de milioane de euro până în 2024. Fabrica de producție a fost încă de la început investiția noastră principală, rolul initial al companiei fiind de producător de mobilier custom-made, iar în ultimii șapte ani în calitate de integrator cu soluții complete de amenajare interioară”, afirmă Florin Gheorghe, CEO și Co-fondator THETA Furniture & More.

“Fabrica reprezintă cea mai inteligentă investiție a noastră și un centru de inovație, atât din prisma utilajelor moderne, a fluxului nou tehnologic cât și a fortei de muncă profesioniste.”, au declarat oficialii companiei”, a adaugat Florin Gheorghe.

De la crearea companiei în 2008, THETA a lucrat cu peste 1.500 clienți, companii locale și internaționale din domenii precum office, comercial, HoReCa și medical.

La momentul actual exportul de reprezintă 20% din business, iar compania a livrat atât mobiler custom-made cât și servicii complete de amenajare interioară & fit-out pentru companii din EMEA, în tări precum Belgia, Franța, Ungaria, Olanda.

  

Pentru acest an, managementul companiei estimează afaceri de 14 milioane de euro comparativ cu 10 milioane de euro în 2021. De asemenea, conducerea THETA Furniture & More preconizeaza că până la finele anului actual numărul de clienți și de spații amenajate va crește cu 20% față de 2021. 

“Am investit în THETA în 2020 în plină pandemie și când spațiile de birouri erau aproape goale. Însă noi credem foarte mult în puterea si capacitatea lui Florin de a schimba modul în care arată spațiile de interior din România, fie că vorbim despre birouri, clinici medicale, restaurante sau hoteluri. Noua fabrică cu siguranță ne va ajuta foarte mult să ne atingem obiectivele”, declară Cornel Fumea, Board Member THETA Furniture & More și partener Black Sea Fund, fond de investiții care deține 50% din companie din 2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cel dintâi parc industrial creat de către o comună din județul Cluj se profilează în localitatea Vad.

Parc industrial pe 17 hectare la Vad

Articolul următor
Tenismena română Simona Halep a semnat, la Cluj, un acord cu compania Automobile Bavaria Group (ABG) prin care a fost desemnată ca partener al dealerului auto.

Halep a devenit ambasador oficial al Automobile Bavaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share