Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MBS Group reia lucrările la bazinul de înot din Câmpia Turzii

Lucrările de edificare a bazinului didactic de înot au fost reluate de MBS Group Turda după o întârziere de peste un an.
Utilajele MBS Grup au început lucrul la nivelarea terenului și săparea fundației după eliminarea blocajului de la nivelul CNI

Lucrările de edificare a bazinului didactic de înot au fost reluate de MBS Group Turda după o întârziere de peste un an.

Comisia tehnico-economică a Companiei Naționale de Investiții (CNI) a aprobat reluarea integrală de către MBS a lucrărilor la bazinul de înot de strada Teilor. Utilajele MBS Grup au început lucrul la nivelarea terenului și săparea fundației.

“Prin intermediul acestei investiții, cetățenii care vor dori să practice înotul nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în orașele învecinate. Bazinul va facilita dezvoltarea pe orizontală a economiei locale. Primăria Câmpia Turzii va superviza îndeaproape buna execuție a lucrărilor”, susține edilul Dorin Lojigan.

Întârziere de peste un an în finalizarea proiectului

Proiectul de 8,9 milioane de lei trebuia finalizat în ianuarie 2022, conform estimărilor inițiale ale municipalității. Acesta cuprindea 2 luni proiectarea și 10 luni execuție, cu pornirea lucrărilor în primăvara lui 2021. După finalizarea bazinului, Parcul Municipal Berc va deveni un complex sportiv, dotat cu teren polisportiv, skate park și patinoar.

Constructorul turdean execută în zonă și amenajarea zonei cultural-recreative Trei Lacuri, un proiect de 6 milioane de euro, cu finanțare europeană. MBS Group are în portofoliu câteva mari obiective sportive precum Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, Patinoarul Olimpic din Brașov, Complexul Sportiv de Natație Otopeni, din județul Ilfov.

Societatea din Turda este controlată de Ioan Anca (88%), ceilalți asociați fiind Gabriel Silagyi, Gheorghe Baciu și Septimiu Medrea. MBS a înregistrat, în 2021, afaceri de 53 de milioane lei și un profit net de 4,7 milioane, cu 87 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
SCT deține în proprietate un teren în comuna Feleacu, din județul Cluj, unde va apărea un ansamblu rezidențial de case individuale.

Senior Citizen ridică un ansamblu de case în Feleacu

Articolul următor

Noua maternitate construită cu fonduri europene la Timișoara are nevoie de aparatură medicală de trei milioane de euro.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share