Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noua maternitate construită cu fonduri europene la Timișoara are nevoie de aparatură medicală de trei milioane de euro.

Consiliul Județean Timiș a finalizat lista echipamentelor medicale care vor fi necesare unității medicale, valoarea acesteia fiind în sumă de trei milioane de lei.

Una dintre investițiile care vor ajuta la realizarea unui act medical de calitate este introducerea unui sistem integrat de management al clădirii, (BMS – Building Management System). Acesta oferă control automatizat, inteligent, al instalațiilor din clădire, menit a preveni erorile umane și a eficientiza activitatea spitalulu, Spune Marian Vasile, administratorul public al județului.

După un efort substanțial, s-a reușit, împreună cu Spitalul Județean, finalizarea listei cu echipamentele medicale ce vor fi achiziționate pentru maternitate. Vorbim de o sumă considerabilă, de peste trei milioane de euro. Săptămâna viitoare va fi tranșată, după analize și tratative semnificative, și lista cu mobilierul necesar.

”Depășind această etapă, vom trece rapid la licitațiile aferente, pentru a avea deja dotările necesare în momentul în care finalizăm clădirea. În aceeași notă constructivă, analizăm posibilitatea achiziționării în avans a materialelor, pentru a ne proteja de problema termenelor lungi în furnizare”, a mai spus Vasile.

În plus, a fost încheiat și un act adițional cu antreprenorul care ridică clădirea, este vorba despre aproximativ 11% din valoarea contractului, pentru lucrări suplimentare necesare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările de edificare a bazinului didactic de înot au fost reluate de MBS Group Turda după o întârziere de peste un an.

MBS Group reia lucrările la bazinul de înot din Câmpia Turzii

Articolul următor

Primăria Timișoara pregătește o strategie de dezvoltare pentru zona orașului cu cea mai mare perspectivă de dezvoltare imobiliară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share