Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DEER predă energetica viitoarelor generații

Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Demonstrație de intervenție energatică la o școală din Șieu-Măgheruș | Foto: DEER

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ.

Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, parte din campania sa educativă. În perioada 22-26 aprilie, 3.000 de elevi din clasele de învățământ primar, din cele 18 județe în care DEER își desfășoară activitatea, participă la prezentări interactive despre energie.

La sediile DEER sau în școli, elevii învață despre energie: cum se produce și ajunge în locuințele noastre, energia verde, dar și cum să gestioneze eficient consumul, ce înseamnă un comportament responsabil față de mediul înconjurător, măsuri de siguranță în preajma instalațiilor electrice.

Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.

“Educația este cea mai puternică armă prin care putem schimba lumea”, este motoul lui Nelson Mandela, care stă la baza campaniei educative a DEER “Micul Energetician”, parte din identitatea companiei. Toate informațiile pe care le oferim acestor copii, de la vârste fragede, pun bazele unui comportament responsabil față de mediul înconjurător.

Ei înțeleg ce este energia electrică și cât de importantă e pentru confortul nostru de zi cu zi. Sperăm ca prin atelierele noastre și activitățile practice pe care le facem cu acești copii să reușim să îi inspirăm să aleagă o carieră în domeniul energetic. Măcar o parte dintre ei să aleagă o carieră în energie și să devină specialiștii viitorului energetic”, a declarat Mihaela Suciu, director general al DEER.

Societatea clujeană, parte a grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). DEER oferă servicii pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție a energiei electrice de peste 200.000 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bogdan Maioreanu: Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

Articolul următor

Ambasadorul Finlandei în România laudă Oradea pentru dezvoltare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share