Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IVY a primit certificarea Green Homes

IVY, ansamblul rezidențial dezvoltat de SPEEDWELL, a primit certificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council

Ansamblul rezidențial THE IVY din București, zona Băneasa, a primit certificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council.

În prezent, prima clădire THE IVY se apropie de momentul livrării, în luna august, atunci când cele 152 de apartamente vor fi predate proprietarilor. Mai mult, vânzările pentru clădirea 3 vor fi lansate în curând.

THE IVY, proiectul rezidențial dezvoltat de SPEEDWELL, situat în zona Băneasa, București, a primit certificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council.

Programul Green Homes a fost creat cu scopul de a îmbunătăți și sprijini sectorul imobiliar rezidențial. Prin intermediul acestei certificări, Romania Green Building Council își propune să combată provocările sociale, economice și de mediu, precum și defrișările ilegale, utilizarea excesivă a resurselor naturale finite, cea a materialelor toxice și practicile deficitare în gestionarea deșeurilor generate atât în faza de construcție, cât și în faza de exploatare a clădirilor.

SPEEDWELL s-a înscris pentru această evaluare pentru a evidenția beneficiile pe care un proiect cu certificare Green Homes le aduce, atât pentru proprietari, cât și pentru restul locuitorilor din zonele urbane. Acestea includ un consum optimizat de resurse naturale, folosirea materialelor ecologice, non-toxice și soluții pentru colectarea și reciclarea deșeurilor. Pe lângă criteriile menționate anterior, un proiect certificat Green Homes promovează accesul la transport alternativ, spațiile verzi și zonele destinate comunității.

Această certificare aduce un plus de valoare, alături de beneficiile existente ale proiectului și reconfirmă orientarea SPEEDWELL către sustenabilitate. Pentru THE IVY, acest lucru se traduce prin reducerea costurilor de trai, un mediu mai sănătos, axat pe confortul rezidenților, precum și accesul la un credit ipotecar verde care oferă o dobândă și condiții contractuale mai avantajoase.

Proiectul THE IVY se concentrează pe confortul rezidenților, oferind, de asemenea, facilități precum un restaurant, grădiniță, centru de fitness cu piscină și magazin de proximitate. În plus, dispune de alei pietonale, piste de biciclete, o curte interioară cu grădină și alte zone pentru comunitate.

Pe lângă certificarea Green Homes, THE IVY a primit și o certificare BREEAM Excellent, dovedind, încă o dată, faptul că sustenabilitatea este esențială pentru toate dezvoltările marca SPEEDWELL.

“Construim  proiecte  sustenabile, de calitate, de care rezidenții se vor putea bucura mulți ani de acum înainte. Dezvoltările SPEEDWELL reprezintă moștenirea noastră și ne dorim să fie la înălțimea așteptărilor. De aceea, pentru noi, sustenabilitatea nu înseamnă doar urmarea unui trend, ci un mod de a face lucrurile. În final, totul se rezumă la beneficiarii proiectelor noastre și la nevoile acestora. Certificarea Green Homes este o altă dovadă în acest sens și suntem mândri să o deținem.” declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator SPEEDWELL.

THE IVY beneficiază de o locație excelentă în nordul Bucureștiului, chiar pe strada Jandarmeriei. Ansamblul va cuprinde un total de 800 de unități rezidențiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3, 4 camere și penthouse-uri.

Primele 152 de apartamente, incluse în clădirea 1 al proiectului, vor fi livrate proprietarilor în luna august.

Vânzările pentru faza 1 a proiectului, cu un total de 228 de apartamente, au depășit 85% din stocul disponibil de apartamente și, în curând, vor fi lansate vânzările pentru clădirea 3 din THE IVY.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK  în Cluj-Napoca,  TRIAMA Residence,  THE IVY,  MIRO  și  SPACEPLUS în București,  PALTIM în Timișoara și  RIVERSIDE CITY în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NEPI Rockcastle anunță noua echipă de conducere

Articolul următor
Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania (BT), cu responsabilități în aria de retail banking și rețea, va fi noul director general al Idea Bank.

Banca Transilvania și-a pus director la Idea Bank: Gabriela Nistor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share