Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Addconcept și Skyline vor renova Poșta Cluj

Societățile clujene Addconcept și Skyline Engineering au câștigat contractul pentru refacerea și modernizarea sediului județean din Cluj al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR).  

Societățile clujene Addconcept și Skyline Engineering au câștigat contractul pentru refacerea și modernizarea sediului județean din Cluj al Companiei Naționale Poșta Română (CNPR).

Clădirea monument istoric care va fi reabilitată de Addconcept se află pe str. Regele Ferdinand, din centrul municipiului, conform Gazeta de Cluj. Aceasta este într-o avansată stare de degradare de mai mulți ani. Cele două firme au obținut contractul pentru suma de 4,1 milioane de lei, plus taxa pe valoarea adăugată.

Proiectul prevede refacerea fațadelor, reparații de învelitoare, înlocuirea tâmplăriei exterioare, modernizarea instalației electrice. Oferta a fost singura depusă în cadrul licitației.

Skyline îi are ca asociați pe Doru Stoica (majoritar), Cornel Savu și Cosmin Borz, iar Addconcept este controlată de Adrian Petruș. Proiectantul lucrării a fost DAS Engineering Grup, deținută de Alexandra Stoica. În urmă cu doi ani, CNPR a încheiat un acord de finanţare de 200 de milioane lei cu EximBank.

Intervențiile vizează înfiinţarea de noilor centre de tranzit / sortare la Bucureşti Nord, Cluj-Napoca (68 milioane lei); crearea unei arhitecturi de sistem de management digital integrat (128,3 milioane), reabilitarea clădirilor monumente istorice din Cluj-Napoca, Timişoara, Piatra Neamţ, Oradea, cu valorificarea lor comercial, cultural şi istoric (54 de milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul european Stardust a inclus Zona Metropolitană Cluj (ZMC) într-un demers de dezvoltare a soluțiilor inteligente la provocările urbane.

Zona Metropolitană Cluj, în căutare de soluții inteligente de mobilitate

Articolul următor

S-a aprobat proiectul tehnic la Parcul Industrial Ștei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share