Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Cluj își revine după pandemie. Wizz reia opt destinații și introduce trei noi

Operatorul low-cost Wizz Air a decis să repornească zborurile sale spre Malta de pe Aeroportul Internațional Cluj (AIAIC), sistate în timpul pandemiei de coronavirus.
Compania low-cost a decis să reia mai multe curse blocate de pandemie | Foto: AIAIC

Operatorul low-cost Wizz Air a decis să repornească zborurile sale spre Malta de pe Aeroportul Internațional Cluj (AIAIC), sistate în timpul pandemiei de coronavirus.

Zborurile regulate spre Malta de la AIAIC au început să fie operate cu două frecvențe pe săptămână, miercuri şi duminică, potrivit reprezentanților regiei clujene. Malta este o insulă situată în mijlocul Mării Mediterane, care a înregistrat, în 2019, 2,7 milioane de turiști.

„Odată cu demararea zborurilor spre Malta, continuăm să aducem cât mai multe oportunități de călătorie pentru pasageri, implicit beneficii pentru întreaga regiune. Wizz Air demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a dezvolta baza sa operațională de la Cluj”, a spus directorul AIAIC, David Ciceo.

„Noua destinaţie din anul 2022, Malta, va contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie şi sperăm să fie un real succes”, consideră Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al AIAIC.

Trei zboruri noi la Wizz: Corfu, Napoli, Torino

De la baza din Cluj-Napoca, Wizz oferă 35 de rute către 15 țări. În această lună, de pe AIAIC și-a reluat destinaţiile Creta – Chania (4 iunie), Liverpool, Zakynthos (14 iunie), Malta (15 iunie).

În perioada următoare, compania va opera şi zborurile spre Mykonos (din 16 iunie), Palma de Mallorca (18 iunie),  Nisa (4 august) precum şi cele trei destinaţii noi programate: Corfu (1 august), Napoli, Torino (3 august). Din toamnă se vor relua zborurile spre Abu Dhabi (29 septembrie).

Rețeaua de rute a AIAIC cuprinde 45 de destinații interne și internaționale din 20 de țări, atât din Europa, cât și Orientul Mijlociu, precum și peste 10 destinații charter spre cele mai importante destinații turistice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a aprobat proiectul tehnic la Parcul Industrial Ștei

Articolul următor

Raliul internațional cu mașini de epocă Ypres – Istanbul trece prin Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share