Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

România e reprezentată de firmele timișene la Forumul Global de Sănătate Dublin

O delegația timișeană alcătuită din opt reprezentanți ai unor cunoscute spitale și clinici medicale private și de stat din Timișoara a fost prezentă în aceste zile la Dublin la Forumul Global de Sănătate (14-16 iunie). A fost singura delegație din România care a participat la acest eveniment de mare anvergură.

Cea de-a 2-a ediție a Forumului Global de Sănătate / Global Healthcare Forum reuneșt 124 de specialiști din întreaga lume: Europa (Belgia, Franța, Germania, Marea Britanie, România), SUA, Noua Zeelandă, India, Singapore, Africa de Sud.

Tematicile abordate vizează sistemele de sănătate publice și private, telemedicina, informatizarea sistemelor medicale, alte aspecte ce privesc inovarea în medicină. Lectorii sunt personalități marcante ale sistemului medical din diferite țări – coordonatori strategici, președinți de consilii de administrație etc.

Simpozionul desfășurat miercuri a cuprins 4 panel-uri în care au fost abordate teme de mare interes – transformarea provocărilor în oportunități, transformare și inovare, diversitate și incluziune, digitalizarea cât și întâlniri B2B care au oferit participanților ocazia de a discuta cu companii inovative irlandeze despre tehnologii, trenduri în sănătate și oportunitățile pieței globale.

În cursul acestor zile, au avut loc vizite la hub-uri și campus-uri de inovare medicală, furnizori de soluții de digitalizare pentru spitale, producători de echipamente medicale, companii membre ale Enterprise Ireland, din Galway și Dublin.

„Am întâlnit lideri ai serviciilor de asistență medicală la nivel mondial, am discutat despre problemele presante cu care se confruntă sistemele de sănătate și am stabilit deja contacte de afaceri de calitate. Participarea noastră la acest eveniment este un succes, o reușită a afacerilor timișene” , au transmis membrii delegației CCIA Timiș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

TMK Hydroenergy Power demarează o nouă investiție la o hidrocentrală în Caraș Severin

Articolul următor
Daniel Cadariu, ministru al antreprenoriatului și turismului, a avut discuții, la fața locului, cu reprezentanții companiilor din cele județe.

Ministrul antreprenoriatului s-a întâlnit cu întreprinzătorii din Sălaj și Satu Mare

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share