Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fondatorul Blitz Imobiliare își face pensiune cu spa la Beliș

Cătălin Prișcorniță, proprietarul agenției Blitz Imobiliare, a propus un proiect de pensiune cu spa pe malul lacului Beliș.

Cătălin Prișcorniță, proprietarul agenției Blitz Imobiliare, a propus un proiect de pensiune cu spa pe malul lacului Beliș.

Proiectul de la Beliș a fost dezbătut de către Comisia de urbanism din Consiliul Județean (CJ ) Cluj, potrivit Media 9. Acesta prevede un spațiu de cazare cu opt camere, restaurant, spa și piscină acoperită.

Până la malul lacului va coborî o alee. Planul urbanistic de detaliu a fost avizat favorabil de Comisia de urbanism. Beneficiar este Cătălin Prișcorniță, iar arhitectul desemnat să realizeze proiectul, Ciprian Simon.

Pensiunea va avea două demisoluri și parter, din cauza diferenței de nivel. Parterul va găzdui recepția. La demisol 1 va fi amenajat un restaurant, la demisol 2 vor fi opt camere de cazare, piscina cu spa. Acoperișurile vor fi înierbate.

3.068 mp este suprafața pe care o deține Prișcorniță la Beliș. 1.432 mp vor rămâne spațiu verde. 1.396 este suprafața desfășurată a viitoarei pensiuni. Accesul se va face pe un drum comunal asfaltat în 2020, care are lățimea de 5 m.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrarea din tinerețe “Peisaj de toamnă” a artistului contemporan Adrian Ghenie, exponent al Școlii de la Cluj, a fost adjudecată cu mult peste prețul inițial al licitației.

O pictură a lui Ghenie, vândută mai scump de 36 de ori decât prețul de pornire

Articolul următor

Încă o stație geotermală la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share