Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zilele Sfântului Ladislau la Oradea

De la concerte în Cetatea Oradea și în Piața Unirii până la expoziții și la o statuie de nisip a Sfântului Ladislau, de la tururi ghidate în oraș la evenimente sportive și evenimente pentru copii și familii.

Peste 50 de evenimente în peste 10 locuri de desfășurare vor fi organizate la Zilele Sfântului Ladislau 2022, festival cultural a cărui ediție cu numărul zece va avea loc între 20 și 26 iunie

𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰𝗮𝗹𝘂𝗿𝗶 𝗶̂𝗻 𝗖𝗲𝘁𝗮𝘁𝗲

Cele mai renumite piese ale unor musicalurilor, precum Mizerabilii, Fantoma de la Operă, Mary Poppins, Mamma Mia! sau Undeva în Europa vor răsuna în Cetatea Oradea în interpretarea artiștilor Andrea Mahó, Réka Koós, Balázs Nagy și Tibor Buch, duminică, 26 iunie de la ora 19:30.

Ansamblul Mureșul

Începând de vineri, 24 iunie până duminică, 26 iunie, între orele 10:00 și 20:00, orădenii, și nu numai, sunt invitați la târgul meșteșugăresc în Cetatea Oradea, unde vor participa mulți producători locali.

Dansul nu putea lipsi de la festival. Figuri reînviate se numește spectacolul Ansamblului Artistic Mureșul, inspirat din tradițiile multicolore din centrul Transilvaniei. Ansamblul îi va încânta pe cei prezenți cu o varietate atât din punctul de vedere al tipurilor de dansuri, cât și al muzicii, al costumelor și al atmosferei. Spectacolul va avea loc pe scena amplasată în Curtea Princiară a Cetății Oradea, vineri, 24 iunie, de la ora 20:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încă o stație geotermală la Oradea

Articolul următor
Podgoria Silvania, din Șimleu Silvaniei, a prezentat noua sa gamă de vinuri spumante, destinate segmentului hoteluri, restaurante, catering (HoReCa).

Silvania a scos o gamă de spumante medaliate cu aur pentru HoReCa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share