Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ultimele modele de mașini electrice, prezente la Smart Mobility Cluj

Marii producători Mercedes, Ford, Volvo, Audi, Volkswagen își vor prezenta noile modele de mașini electrice și hibrid în cadrul Smart Mobility Cluj (SMC).
Modelul EQE a ajuns la o autonomie de peste 600 km | Foto: Mercedes

Marii producători Mercedes, Ford, Volvo, Audi, Volkswagen își vor prezenta noile modele de mașini electrice și hibrid în cadrul Smart Mobility Cluj (SMC).

La SMC 2022, dealerul clujean Autoworld va veni trei modele de vehicule electrice în cadrul expoziției, din brandurile Volvo, Audi și Volkswagen. Compania auto va coordona secțiunea ReGeneration care va cuprinde modalitățile în care actuala generație poate contribui la dezvoltarea unei societăți ecologice. Evenimentul din 25 iunie va avea loc de pe platoul BTarena din Cluj-Napoca.

Profesorul universitar Bogdan Varga și George Buhnici vor dezbate subiecte precum mobilitatea electrică și tehnologiile care stau la baza acesteia, locuințele sustenabile, integrarea tehnologiilor inteligente în automobile și case. Cadrul educativ al evenimentului va fi completat de expunerea unor automobile 100% electrice printre care noutăți în industrie și modele etalon precum Volvo XC40, Audi e-tron GT, VW ID.5.

S-a ajuns la o autonomie de 654 km

Printre modelele electrice așteptate la vizionare la SMC se vor mai număra Mercedes EQE (autonomie de 654 km, încărcare rapidă în 32 de minute), Ford Kuga – hibrid și Ford Mustang Mach-E – electric, încărcătorul Lektri.Co, motociclete RBD, biciclete Bella Bike. SMC e un eveniment derulat de Centrul de Resurse pentru Eficiență Energetică și Schimbări Climatice, Transylvania Evolution și SIN Norway.

Este cel mai mare proiect din România axat pe diseminarea către comunitate a tehnologiei și a conceptelor de mobilitate sustenabilă și reziliență prin dezvoltare urbană. Acesta va cuprinde expoziții de autovehicule electrice sau hibrid; soluții de mobilitate (biciclete, scutere, trotinete, karturi); prezentări de proiecte, produse și concepte de mobilitate sustenabilă; prezentări de elemente de sănătate și sport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele mai bune lucrări din concursul de proiectare pentru viitorul Parc Bună Ziua din Cluj-Napoca va beneficia de premii din partea municipalității.

Proiectantul Parcului Bună Ziua va primi 2,8 milioane

Articolul următor

S-a semnat contractul pentru primul proiect din Bihor finanțat din PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share