Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la BOOKR au bătut palma cu Uber

Start-up-ul clujean de rezervări BOOKR, a intrat în parteneriat strategic cu Uber în direcția strategică de dezvoltare a companiei și a digitalizării întregului proces de programări.

Start-up-ul clujean de rezervări BOOKR a intrat în parteneriat strategic cu Uber în direcția strategică de dezvoltare a companiei și a digitalizării întregului proces de programări.

Flavius Fulea, CEO al BOOKR, a menționat că este primul dintr-o serie de parteneriate viitoare cu soluții ce oferă servicii conexe în beneficiul utilizatorilor platformei de rezervări.

„Ne bucurăm să ne alăturăm BOOKR în eforturile lor de a susține digitalizarea domeniului serviciilor, Clujul fiind unul dintre orașele în care ne-am extins rapid după lansarea Uber în România. Oamenii caută soluții tehnologice cât mai simple care să-i ajute să-și organizeze mai bine viața de zi cu zi” spune Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. La nivel global, oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete, trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în 70 de țări, în 10.000 de orașe. În România, Uber este disponibilă în 18 orașe, printre care Brașov, Timișoara, Cluj, Oradea, Sibiu, Alba Iulia, Arad.

Vor lua o decizie de extindere internațională

Lansată în 2021, BOOKR este prima aplicație de booking din lume cu tur virtual 3D integrat, ce permite vizualizarea imediată a locației. BOOKR are 20.000 de utilizatori și 200 de business-uri înscrise, din domeniul medical și din domeniul înfrumusețării (hairstyling, manichiură, masaj, make-up, barber shop). Aplicația este folosită în 21 de orașe din România, printre care  Cluj-Napoca și București.

„Avem în vedere creșterea prezenței în fiecare județ, pe ambele verticale, medical și beauty. Până la finalul anului, vom ajunge la 60.000 de utilizatori și la 360 de business-uri înscrise în aplicație, care vor genera peste 2 milioane de rezervări prin BOOKR”, spune Fulea.

Estimarea de creștere vine pe fondul digitalizării accelerate a business-urilor în ultimii doi ani, implicit a interesului tot mai mare al românilor pentru soluții care le ușurează viața de zi cu zi, precum și odată cu nevoia stringentă de soluții inovative. Pentru a susține creșterea estimată, BOOKR are în plan extinderea echipei la 20 de membri până la finalul anului viitor, de la 9 în prezent.

În 2021, BOOKR a atras o investiție de 120.000 de euro, la o evaluare inițială a business-ului de 1 milion de euro. Fondurile vor fi folosite pentru dezvoltarea aplicației, cu accent pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor finali și optimizarea activității business-urilor partenere. Reprezentanții BOOKR iau în calcul extinderea internațională, o decizie urmând să fie luată, cel mai devreme în ultimul trimestru al anului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Constructorul tronsoanelor dintre județele Cluj și Sălaj ale Autostrăzii Transilvania, UMB Spedition, a calculat costuri suplimentare de 250 milioane lei.

1.000 de muncitori pe autostrada Cluj – Sălaj. “O deschidem în 2024”

Articolul următor

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de gaz în Zona Metropolitană Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share