Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul german Bosch a sărbătorit 15 de prezență pe piața din Timișoara

Unul dintre cei mai cunoscuți investitorii care au ales Timișoara pentru a se dezvolta a sărbătorit 15 ani de prezență pe piața locală. Numărul de angajați ai companiei germane a ajuns la aproape 2000 de persoane.

Bosch aniversează 15 ani de activitate pe piața românească pentru servicii externalizate și shared service, prin locația sa din Timișoara, Bosch Service Solutions. La Timișoara se oferă, încă din 2007, servicii complete Grupului Bosch și clienților externi. De-a lungul celor 15 ani de activitate, aceasta s-a dezvoltat într-un ritm alert, ajungând la peste 1,800 de angajați în 2022. Pentru cea de-a 15 aniversare, compania a organizat un eveniment dedicat angajaților și partenerilor, oferind oportunitatea de a socializa și a se reconecta unii cu ceilalți. Unul dintre momentele importante ale evenimentului a fost organizarea unei orchestre neconvenționale, prin care angajații companiei au cântat o melodie folosind 500 de scule electrice Bosch, transformate în instrumente muzicale. Ulterior, sculele vor fi donate unor asociații non-profit.

Pentru a susține dezvoltarea continuă a operațiunilor sale, compania germană planifică o creștere a numărului de angajați, având aproximativ 550 de poziții deschise în 2022, în domeniul dezvoltării de software, IT Help Desk, project management, achiziții, controlling, contabilitate și logistică.

Având privilegiul de a face parte din echipa inițială de-a lungul acestui parcurs de un deceniu și jumătate, am avut timp să creștem împreună și să ne dezvoltăm ca echipă. Oamenii au fost în centrul preocupărilor noastre, întrucât ei reprezintă motorul business-ului nostru și perspectiva de creștere și dezvoltare. Încă de la început, ne-am preocupat să oferim programele de dezvoltare necesare tuturor angajaților Bosch, mai ales celor care se află la început de drum în cariera lor. Credem că această viziune sănătoasă ne-a asigurat ascensiunea de care ne bucurăm astăzi, după 15 ani de muncă, atât în țară, cât și în cadrul Global Business Services”, a declarat Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions din Timișoara.

Bosch GBS Timișoara se află în inima Banatului și este unul dintre cele două huburi globale unde angajații dezvoltă servicii financiare, de audit și resurse umane.

Echipa Bosch Global Business Services s-a alăturat locației Bosch din Timișoara în 2012, cu un prim proiect de anvergură din zona financiară. În ultimii 10 ani, a atins un succes extraordinar și intenționăm să ne consolidăm poziția pe piața de shared service din Europa”, spune Ralf Dehner, reprezentantul Bosch Global Business Services în Europa de Est.

Centrul timișorean și-a creat propria academie internă la Timișoara, un centru educațional care oferă programe specifice de training actualilor sau potențialilor angajaţi Bosch. Peste 420 de persoane au absolvit, din 2018, cursurile unuia dintre programele de dezvoltare oferite de Academia Bosch. În plus, Bosch Service Solutions și-a consolidat parteneriatul cu Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), devenind recent membru al structurii consultative independente „Grupul Partenerilor Strategici (GPS) UVT”.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
O echipă clujeană de la Liceul Petru Maior Gherla (LPMG) s-a calificat în finala concursului de robotică Maryland Tech Invitational FTC Event, din SUA.

Echipa ABSO-Tech a ajuns în finala competiției de robotică Maryland

Articolul următor

Best Tourism Villages: satele Rășinari, Biertan și Ciocănești au câștigat competiția națională

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share