Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sarabandă de evenimente la Iulius Mall Cluj

Luna iulie aduce o varietate de evenimente la Iulius Mall Cluj (IMC) Wedding Days, expoziția „Istoriile Indiei”, Dance Romania.

Un început de lună plin de evenimente dedicate viitorilor miri, pasionaților de dans, dar și pentru iubitorii de istorie se anunță la IMC. O expoziție inedită, unde sunt prezentate piese vestimentare indiene, dar și informații despre locuri exotice din fabuloasa țară, momente de dans împreună cu instructori profesionaliști, dar și un târg dedicat viitorilor miri sunt câteva dintre propunerile IMC.

Expoziție indiană

IMC găzduiește o călătorie fascinantă prin impresionanta Indie. Expoziția, organizată de Ambasada Indiei în România, Moldova și Albania, în colaborare cu Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei şi cu Rajkumari by Ana Maria Lazăr, aduce, în Atriumul Iulius Mall, informații despre o parte din locurile exotice din India, monumente istorice, festivaluri și tradiții.

Aici vor fi expuse piese textile indiene, artă, sari-uri și haine tradiționale ale femeilor indiene din colecția de îmbrăcăminte a designerului și colecționarului Anamaria Lazăr. Expoziția poate fi admirată în perioada 1-10 iulie.

Demonstrații de dans în Iulius Parc

Sâmbătă, 2 iunie, de la ora 13:00, în Iulius Parc, va avea loc Dance Romania, eveniment caritabil, unde se promovează diversitatea și incluziunea. Mai mulți instructori consacrați vor preda diferite stiluri: zumba, afro, brazilian, salsa, bachata, hip-hop, street dance. Participarea este gratuită. La evenimentul organizat de Center for Peace and Violence Prevention (CPVP) vor lua parte 22 de instructori din Cluj, Sibiu, Ecuador și Nigeria. Va mixa DJ MIG (Nigeria), iar trupele de majorete Eclipse și Elite vor da startul dansului.

„Dance Romania este un eveniment umanitar care își propune să unească toate comunitățile prin dans, înlăturând barierele ridicate de frică, discurs al urii și discriminare. Încurajează participarea oricui, indiferent de rasă, etnie, naționalitate, religie, gen sau vârstă. La Dance Romania ne cunoaștem și ne împrietenim prin dans” spune Charles Wratto, fondatorul CPVP.

Aceasta este o organizație umanitară internațională dedicată culturii păcii și respectului pentru demnitatea umană, în zone de conflict și postconflict. Principalele sale programe derulate includ protecție și asistență, educație pentru pace, arte și pace, diversitate și incluziune.

Târg de nunți în atrium

“Dacă ai făcut curat în dressing și ai găsit câteva piese vestimentare numai bune de donat, vino cu ele la recepția United Business Center, până pe 5 iulie. Dacă acum ai loc liber în dulap, te așteptăm în Iulius Mall, unde are loc campania de reduceri de vară, cu promoții de până 70%.

Rochii și costume în trend, verighete, diverse accesorii, invitații, bijuterii sunt câteva dintre ingredientele care conturează un eveniment la care găsești cele mai bune oferte pentru nunta de vis. Wedding Days revine în atriumul IMC, în acest weekend, 1-3 iulie, și te așteaptă să te pregătești de sezonul petrecerilor, care se anunță a fi mai plin ca niciodată”, îndeamnă reprezentanții IMC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele 19.233 acțiuni rămase nesubscrise au fost oferite în cadrul unui plasament privat intermediat de BTCP și programat să aibă loc în perioada 29 iunie – 6 iulie.

Succes al grupului BT: acțiunile Simtel nesubscrise au dispărut rapid la bursă

Articolul următor

Bosch investește în educarea și formarea tinerilor cu potențial extraordinar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share