Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bătaie pe campingul de la Electric Castle. Cele 25.000 de locuri s-au ocupat

Toate cele 25.000 de locuri puse la dispoziție în campingul Festivalului Electric Castle s-au epuizat, cu două săptămâni înainte de debut.
În zona Castelului Banffy a fost amenajat un camping cât un oraș | Foto: EC

Toate cele 25.000 de locuri puse la dispoziție în campingul Festivalului Electric Castle (FEC) s-au epuizat, cu două săptămâni înainte de debut.

Mai există puține bilete disponibile pentru FEC, însă fără opțiune de cazare în Electric Castle Village, fiind deja ocupate și locurile din zona destinată rulotelor, au precizat organizatorii. 40 ha de teren din Domeniul Banffy Bonțida, județul Cluj, vor fi acoperite de scene, camping, zone de relaxare, fiind împânzite de echipele de logistică.

La FEC vor fi 100 de ore de muzică live oferite de artiști din 24 de țări. Din 13 iulie aici vor evolua artiști precum Twenty One Pilots, Gorillaz, Peggy Gou, Disclosure sau Editors, aflați în cap de afiș.

Printre posibilitățile de distracție se numără călătorii cu balonul cu aer cald, lectură în hamac, vizionări de filme, roata panoramică, biciclete Flying, giant jenga, board games, bumping cars, sesiuni de yoga, ateliere de string art, origami și mandala, bibliotecă.

Masterclass cu jurnaliști la Bonțida

Secțiunea EC Talks by E.ON îi are ca invitați pe Răzvan Exarhu, Emilia Șercan, Mona Dîrțu, Cristian Lupșa care dezbat, alături de public, teme precum pacea între generații sau relațiile între genuri. Sunt programate și sesiuni de masterclass cu antropologul Radu Umbreș, artista Alina Pash, Matt Black – fondatorul casei de producție Ninja Tune, trupa Balkan Taksim, rectorul Universității Babeș-Bolyai, Daniel David.

În prima seară, va fi organizată o petrecere TikTok, la scena Hangar unde DJ Yoda va mixa hit-urile devenite virale în ultimii ani în această rețea de socializare. Pe partea de modă, la FEC va funcționa un Anti-Mall, unede vor putea fi găsite brandurile de fashion Retro Future, Ototo, Koja Concept, Not For the Fake. Oferta gastronomică cuprinde de la burgeri, preparate asiatice, grecești, mexicane, însă va fi amenajată și o zonă de grill pentru cei pasionați de gătit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum a fost la Iași HR VIBES 2022: „Burnout-ul este cea mai mare provocare acum și trebuie să fim atenți la efectele lui”

Articolul următor
Locuințele individuale se vor transforma în prosumatori de energie și va fi nevoie de o infrastructură care să preia surplusul, susține specialistul Eaton Electro Producție (EEP).

Gabriel Tache, Eaton: “Casele individuale vor deveni producători de energie”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share