Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai nouă bază de tratament și agrement din Alba, aproape de inaugurare după o investiție de 7 milioane euro

Bazei de tratament și agrement din Ocna Mureș este aproape de inaugurare, după ce Consiliul Județean Alba împreună cu Consiliul local au aprobat înființarea societății comerciale care va gestiona activitatea acesteia, în cadrul unei ședințe comune.

Investiţia, în valoare de aproximativ 6,7 milioane de euro în construcții și un milion de euro în dotări interioare, medicale de specialitate și HORECA, cu participare financiară egală între Consiliul Local Ocna Mureș și Consiliul Județean Alba, va fi introdusă în curând în circuitul turistic și balnear al României, promit autoritățile județene.

„Astfel, nu doar că un loc emblematic pentru oraşul Ocna Mureş şi pentru judeţul Alba îşi va recăpăta strălucirea sub semnul modernităţii, dar se va aşeza ca un punct de reper în peisajul turistic şi balnear naţional”, au transmis reprezentanții CJ Alba.

După inaugurarea bazei de tratament și agremene de la Ocna Mureş, o altă locație urmează să intre în circuitul turistic de profil al județului. Este vorba despre Băile Sărate Ocnişoara, ce vor fi reamenajate de către Consiliul Judeţean Alba cu scopul de agrement.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De ce pacanelele sunt atat de populare?

Articolul următor

Ferma Zootehnică va ridica trei hale de creștere a porcilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share