Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ferma Zootehnică va ridica trei hale de creștere a porcilor

Familia de antreprenori Lazăr, din județul Maramureș, va extinde afacerea Ferma Zootehnică prin trei hale de creștere a porcilor, în localitatea Tulghieș,

Extinderea Ferma Zootehnică a primit autorizație și trebuie realizată până în 11 mai 2023, conform 2M News. Investiția în ferma de creștere și îngrășare a porcilor din Tulghieș va crește cu 3.600 / serie numărul porcinelor.

Investiția va fi realizată prin societatea Pig Center, prin care familia Lazăr operează segmentul de creștere, îngrășare și sacrificare a porcinelor. Aceasta deține autorizații de funcționare pentru fermele de porci din Mireșu Mare și Tulghieș.

Familia Lazăr mai deține, prin Ferma Zootehnică, ferme de bovine la Săcălășeni și Dăneștii Chioarului, iar de ovine, la Dumbrăvița. Rozica și Florin Lazăr sunt cunoscuți prin lanțul de magazine Ferma Zootehnică. Ei gestionează mai multe firme din domeniul zootehnic (porcine, bovine, ovine, abatorizare), cu afaceri anuale de 264 de milioane și un profit net de 14,8 milioane de lei, la nivel de grup.

Rețeaua de magazine proprii, extinsă în trei județe

Cele cinci firme componente îi au ca asociați și pe fiii Florin și Andrei Lazăr. Ferma Zootehnică este specializată în abatorizare și carmangerie, Aba Flor Prod Com, în comerțul cu amănuntul (33 de magazine în Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud).

Florin Lazăr a reușit să integreze în firmele sale toate operațiunile de pe lanțul economic, de la culturi agricole (furajarea animalelor), la ferme de animale, abatorizare, procesare (200 produse de carmangerie), distribuție, comercializare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai nouă bază de tratament și agrement din Alba, aproape de inaugurare după o investiție de 7 milioane euro

Articolul următor

Via Transilvanica, în județul Hunedoara: traseu nou de 141 km printr-un județ spectaculos

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share