Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Movie Nights și ReClothing, la Cluj

Movie Nights, ReClothing, standul Electric Castle și alte evenimente inedite au loc, în acest weekend, la Iulius Mall Cluj (IMC).

Movie Nights, ReClothing, standul Electric Castle și alte evenimente inedite au loc, în acest weekend, la Iulius Mall Cluj (IMC).

Târgul de haine ReClothing și cinematograful în aer liber se regăsesc pe agenda acestui final de săptămână la IMC. Festivalierii își pot ridica brățările Electric Castle de la standul aflat în atriumul mall-ului.

ReClothing are loc în Iulius Parc. La ReChlothing se găsesc haine în stare foarte bună, în ton cu ultimele tendințe în modă. JCI Cluj, organizatorul evenimentului, propune și o minicolecție proprie. Fondurile strânse la târg vor fi direcționate în hub-ul educațional al JCI, dedicat copiilor refugiaților din Ucraina.

A doua proiecție Movie Nights de anul acesta readuce pe marele ecran din IMC povestea neștiută a „Cruellei”, de la ora 21:30. Participarea este gratuită. Movie Nights este finanțat by Cognizant Softvision, fiind organizat în parteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort, Radio Impuls.

Electric Castle este pe cale să înceapă în județul Cluj, iar la IMC festivalierii sunt așteptați, până în 13 iulie, la standul dedicat festivalului, de unde își pot ridica brățările pentru zilele de distracție.

IMC găzduiește, în acest final de săptămână, un târg cu produse handmade, unde se pot găsi de la articole unicat până la accesorii simple, de luat într-o zi la birou. În IMC mai poate fi descoperită expoziția „Fascinanta Indie, călătorii şi veşminte”. Brandurile propun reduceri de până la 70% în cadrul Summer Sale.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Leader Team Broker a lansat Asigurarea Titlului de Proprietate, poliță ce despăgubește proprietarii în cazul clădirilor și terenurilor cu risc de litigiu

Articolul următor
Grupul de studenți specializat în inginerie seismică a fost primit cu șampanie de lux și tort la Decanatul Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).

“Eroii” de la Salt Lake City, primiți cu fast la Universitatea Tehnică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share