Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii maramureșeni s-au întâlnit la Simared

Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară, la Clubul Nautic Simared
Lacul Firiza s-a transformat în cadru de socializare pentru antreprenorii maramureșeni | Foto: MBC

Zeci de întreprinzători locali au onorat cel mai important eveniment de business networking din Maramureș, de pe malul lacului Firiza.

Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară. Clubul Nautic Simared este situat la 10 km de Baia Mare.

Cu acest prilej, reprezentanți ai mediului de afaceri local și instituțiilor publice au pus bazele sau au dezvoltat noi relații de colaborare.

MBC este o asociere de afaceri din Baia Mare. Principale sa misiune o reprezintă dezvoltarea personală și profesională a membrilor săi, precum și a afacerilor acestora.

Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară, la Clubul Nautic Simared, situat la 10 km de Baia Mare. Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară

Familie de antreprenori

Cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare a fost creat de Ciprian Borşan, tânăr antreprenor şi specialist în marketing. Familia Borșan a creat agenția de marketing Harpoon, a înființat MBC, organizează întâlnirile locale TEDx, coordonează filiala Romanian Business Leaders.

MBC este dedicat antreprenorilor din Maramureș și își propune să crească și să susțină mediul antreprenorial maramureșean. Clubul are nouă ani de existență, 48 de membri și 300 de evenimente de business organizate.

Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară Evenimentul UP Business Networking, organizat de Maramureș Business Club (MBC) a avut loc într-un cadru relaxat, de vară

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgul Corvinilor la Lugaşu de Jos în weekend

Articolul următor
Agenții imobiliare din Transilvania prezente în acest top sunt Blitz (Cluj), Eles (Bihor), Casta (Mureș) și Duvenbeck (Brașov),

Ardealul se pune cu Bucureștiul în topul agențiilor imobiliare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share