Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Program gratuit pentru tinerii orădeni – „Competențele viitorului”

Fundația Comunitară Oradea și Centrul EUROPE DIRECT Oradea invită tinerii bihoreni să participe la programul gratuit Competențele Viitorului”.

În epoca industrială, decenii la rând, era important să ai competenţe tehnice şi să ştii să le pui în practică. Acum, în era digitală şi a internetului, majoritatea sarcinilor tehnice de rutină sunt preluate de roboţi, maşini, iar competenţele asociate acestora nu mai stau la baza excelenţei profesionale. Pentru a fi în top, este din ce în ce mai important să poţi să lucrezi plecând de la informaţii a căror fiabilitate trebuie să fie pusă în permanenţă sub semnul întrebării, să poţi să fii creativ, să lucrezi în echipă şi să ştii să comunici clar. În faţa vitezei cu care evoluează totul în jurul nostru, trebuie să ştim să ne adaptăm, să avem iniţiative şi să producem rezultate greu de anticipat.

Întocmai acesta este scopul programului gratuit Competențele viitorului”, care se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și care se va desfășura în Oradea în perioada august – septembrie 2022, la Casa Darvas La Roche și în Comuniteca Fundației Comunitare Oradea.

Teme

Tinerii dornici de cunoaștere, de a întâlni oameni care să îi inspire în a se dezvolta pe plan personal și profesional sunt îndemnați să se înscrie la evenimentul Competențele Viitorului”, ce are în vedere:

Ateliere de comunicare;

Curs de orientare școlară și profesională;

O zi dedicată Cuceririi Everestului” – un joc de strategie care dezvoltă abilitățile de comunicare și colaborare;

Sesiuni de mentorat susținute de boardul și ambasadorii Fundației Comunitare Oradea;

Sesiuni de identificare de idei de proiecte pentru comunitate care au șansa de a fi finanțate prin programul Bursa Talentelor.

Primul speaker al evenimentului Competențele viitorului” este Timmy Ghiurău, cel care conduce tehnologiile și inițiativele inovatoare Volvo Cars în jurul realității virtuale și augmentate, lucrând cu simulatoare virtuale și urmărirea ochilor pentru a crea viitorul mașinilor cu conducere automată și cercetarea experienței utilizatorilor. Cornel Amariei este un alt speaker care îi va inspira pe tineri. Inventator, autor, antreprenor, este cunoscut pentru fondarea companiei Lumen – un startup care creează ochelari care ajută persoanele nevăzătoare să ducă o viață mai bună. Un training susținut de Romarketing Comunic să relaționez” îi va ajuta pe tineri să-și dezvolte abilitățile de comunicare, asemeni training-ului” Tehnica și Arta Livrării Discursului” susținut de Mihaela Tatu.

Vor putea participa 20 de tineri în baza completării formularului de înscriere găsit în pagina evenimentului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a semnat contractul pentru stația de tratare a deșeurilor din Oradea

Articolul următor
Directorul Simacek Facility Services (SFS), Noemi Karacsonyi, a coordonat un atelier de planificare participativă

Simacek promovează acoperișurile verzi în Zona Metropolitană Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share