Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Unchain Fintech Festival” la final

Startup-urile din Bright Labs Incubator s-au alăturat revoluției fintech alături de Make IT in Oradea la Unchain Fintech Festival .

Săptămâna trecută, Cetatea Oradea a fost locul de întâlnire pentru „Unchain Fintech Festival”, un eveniment care a adunat laolaltă experți și investitori din domeniile de tehnologie și banking, punând astfel Oradea pe harta fintech la nivel regional și internațional.

Timp de două zile au avut loc discuții plenare și prezentări de tehnologii pentru domeniile financiar și blockchain, la care au participat și startup-urile din Bright Labs Incubator, alături de Make IT in Oradea.

Speakeri și participanți

Printre speakerii evenimentului s-au numărat fondatori și factori de decizie din România precum Iulian Popescu, Secretar de Stat în Ministerul Digitalizării; Beniamin Mincu, Elrond; Ionuț Horatău, Banca Națională a României; Dorian Hodorogea, Google Cloud CEE; Marius Flore, Banca Transilvania; dar și invitați internaționali din peste 20 de țări precum Takeshi Kito, Japan Fintech Association; Maria Staszkiewicz, European Digital Finance Association; Georgi Pevnev, Bulgarian Fintech Association, Linardo Martincevic, Banca Națională a Croației; Sajtos Peter, Banca Națională a Ungariei, și alții.

Din cadrul Bright Labs Incubator au avut standuri de prezentare startup-uri cu specific fintech și blockchain: PackE, o soluție pentru fidelizarea clienților prin recompense NFT, și Viventum, o platformă web3 pentru bilete la evenimente live care previne frauda și oferă mai multă transparență.

Printre startup-urile expozante la conferință s-au mai numărat și Finqware, Typing DNA și Ronin.


Evenimentul a fost organizat și cu sprijinul Primăriei Oradea prin Visit Oradea, iar printre parteneri s-au numărat Visa, Google Cloud CEE, Elrond, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, Dentons, Ripple și Make IT in Oradea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Atenția lumii modei se concentrează pe Sibiu. Începe Feeric Fashion Week

Articolul următor

Fondatorul Neversea și Untold a primit 1,7 milioane de euro de la investitori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share