Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Euroconstruct și Drum Construct, în instanță pentru lucrările de la Zalău

Dosarul pe contencios administrativ și fiscal, aflat pe rolul Tribunalului Sălaj în care sunt implicate societățile Euroconstruct și Drum Construct
Una dintre întâlnirile administrației cu companiile de construcții cu lucrări în Zalău

Municipalitatea zălăuană a acționat în instanță asocierea Euroconstruct – Drum Construct pentru a recupera bani de la aceste companii.

Dosarul pe contencios administrativ și fiscal, aflat pe rolul Tribunalului Sălaj în care sunt implicate societățile Euroconstruct și Drum Construct, a fost înregistrat în primăvară, conform Sălajul Liber.

Obiectul dosarului împotriva Drum Construct și Euroconstruct este “litigiu privind achiziţiile publice restituire sume rezultate din majorarea nelegală a profitului, majorări de întârziere”.

Primăria Zalău a informat că a dat în judecată Drum Construct și Euroconstruct pentru că trebuie să recupereze sume de bani. Judecătorii se vor pronunța în acest dosar în 22 iulie, după ce în 19 iulie au amânat pronunțarea.

„Prezentul dosar are ca obiect recuperarea unor sume reprezentând profit din ajustarea prețului contractului de lucrări ca urmare a majorării salariului minim pe economie”, a spus Cristian Bîrjac, purtătorul de cuvânt al municipalității.

Campionii lucrărilor din Zalău

Șase companii de construcții derulau, anul trecut, cele mai mari proiecte de investiții publice aflate în derulare în reședința de județ a Sălajului. Drum Construct conducea topul, cu șase asemenea contracte.

Acestea vizau modernizarea străzilor S. Bărnuțiu, Voievod Gelu; trotuare și piste de biciclete pe Bd. M. Viteazul; modernizarea și reabilitarea străzii 22 Decembrie; creșă în cartierul Meseș; creșterea eficienței energetice a Liceului cu Program Sportiv.

Administrația locală s-a declarat preocupată de derularea în bune condiții a proiectelor de investiții din Zalău, iar reprezentanții săi au avut o întâlniri cu constructorii și cu diriginții de șantier.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sistemul de parcare a fost concretizat de către compania Kadra, specializată în astfel de lucrări.

Kadra a securizat parcarea subterană de la Radisson Blu Cluj

Articolul următor

TeraGlass și-a expus produsele la Nurnberg

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share