Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kadra a securizat parcarea subterană de la Radisson Blu Cluj

Sistemul de parcare a fost concretizat de către compania Kadra, specializată în astfel de lucrări.
Hotelul din Parcul Central a presupus o investiție de 22 de milioane de euro | Foto: Radisson Blu

Noul hotel clujean Radisson Blu și-a activat parcarea inteligentă, amenajată în scopul gestionării eficiente a activității turistice.

Sistemul de parcare a fost concretizat de către compania locală Kadra, specializată în astfel de lucrări. “E una dintre cele mai aglomerate perioade pentru Cluj: turiști veniți din țară și din străinătate pentru festivalurile deja emblematice ale verii.

Asta înseamnă hoteluri și parcări suprasolicitate. Cei mai smart s-au pregătit deja. La Radisson Blu, echipele Kadra au instalat un sistem Parkomatic de gestionare automată a parcării subterane de 90 de locuri.

Soluția înseamnă o intrare și o ieșire, bariere pentru trafic intens, o casă manuală cu operator dar și una automată pentru plata cu cardul, display care afișează în timp real locurile disponibile. Totul pentru confortul și siguranța oaspeților care sosesc cu mașina și nu vor să aibă bătăi de cap cu parcarea”, a argumentat Kadra.

Asaltați de comenzi pentru festivaluri

Radisson Blu Cluj, investiție de 22 de milioane de euro, a fost asaltat de solicitări de cazare la puțin timp după deschiderea oficială a unității, anunțată de curând. Acesta a fost construit pe structura fostului Hotel Sport (2*), care a primit încă un corp de clădire, înspre Canalul Morii, și o parcare subterană pe două niveluri.

Grupul care a construit noul hotel, Winners, este controlat de omul de afaceri Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania. Compania a cumpărat imobilul, în 2017, de la Societatea de Investiții Financiare Moldova, printr-o tranzacţie de 3,6 milioane de euro.

Parkinguri pentru mașini și biciclete

În ultimele luni, Kadra a modernizat 2.000 de locuri de parcare în zone publice, rezidențiale, industriale sau sanitare. Compania folosește în general sistemul Parkomatic și aplicația GoPark.

La evenimentul Smart Mobility Cluj, Kadra a lansat și o variantă “verde” la parkingurile auto, Bike Tower. Turnul de biciclete este un sistem automatizat de stocare a acestor vehicule ce reduce traficul generat de mașini.

Business-ul Kadra a fost demarat de antreprenorii Radu Opriș, Andreea Strugaru și Monica Sagmar, inițial sub denumirea de Aluterm. Acesta se bazează pe dezvoltarea de soluții în jurul conceptului de free-flow (circulație și acces liber) în combinație cu folosirea celor mai noi tehnologii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Acoperișul fabricii RAAL, acoperit de fotovoltaice de 4 milioane de euro

Articolul următor
Dosarul pe contencios administrativ și fiscal, aflat pe rolul Tribunalului Sălaj în care sunt implicate societățile Euroconstruct și Drum Construct

Euroconstruct și Drum Construct, în instanță pentru lucrările de la Zalău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share