Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kaufland deschide al doilea magazin dintr-un mall, la Oradea

Kaufland inaugurează joi, 28 iulie 2022, un nou magazin la Oradea, al doilea hipermarket al rețelei situat într-un centru comercial.

Deschiderea magazinului face parte din noua strategie de expansiune a companiei, care include și preluarea de spații în chirie, în paralel cu dezvoltarea unei rețele vaste de magazine pe terenuri în proprietate.

Astfel, Kaufland ajunge la o rețea de 153 de magazine în România și creează peste 70 de noi locuri de muncă, sprijinind dezvoltarea economiei locale.

Situat pe Calea Aradului nr. 87, Oradea, jud. Bihor, noul magazin este construit pe o suprafață de aproximativ 5.000 m2, dintre care peste 3.200 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Programul de lucru este cuprins între 07:00-22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică între orele 08:00-20:00.

Program special

Clienții sunt așteptați în săptămâna deschiderii cu un program special, ce va avea loc în parcarea centrului comercial.

Pe 28 și 29 iulie, noul hipermarket este gazda unui târg de street food, unde clienții vor găsi o varietate de preparate și gustări, precum: pizza, langoș, înghețată, vată de zahăr, cafea sau popcorn. Totodată, Kaufland în parteneriat cu Asociația Climb Again pune la dispoziție copiilor un turn de escaladă.

Pe 29 iulie, clienții sunt așteptați la proiecția filmului „Deasupra tuturor” („Up!”), ce va avea loc în parcarea magazinului, de la ora 21:15. Proiecția este realizată cu sprijinul asociației Cinemobilul, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Locuri de parcare

Parcarea are o capacitate de peste 250 locuri, dintre care 11 pentru persoane cu dizabilități și 7 pentru părinți. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Clienții vor găsi în noul Kaufland 17 case de marcat, dintre care 12 case express, de tip self check-out, pentru plata rapidă a cumpărăturilor. De asemenea, magazinul dispune de un raion de pește proaspăt, vitrină cu servire asistată, cu o lungime de peste 25 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Pentru clienții interesați să cumpere mâncare deja preparată, meniuri diverse sunt disponibile la restaurantul Fresh & Grill, din interiorul magazinului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare eveniment dedicat leadershipului feminin se întâmplă mâine la Radisson Blu Hotel Cluj Napoca

Articolul următor
Primul concesionar al parcului industrial aparținând primăriei municipiului Câmpia Turzii, Berg Banat Timișoara (BBT), a deschis o stație de zincare termică.

Berg Banat a inaugurat o secție de 9 milioane de euro la Câmpia Turzii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share