Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitarii clujeni își trimit vinurile din Sibiu la Apold Weinfest

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj va participa, în premieră, la Apold Weinfest, din județul Sibiu, acolo unde se află și plantația viticolă a instituției, Vinea Apoldia Maior.
Vinurile universității provin de pe plantația Vinea Apoldia Maior, de 65 ha, achiziționată în 2020 | Foto: USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj va participa, în premieră, la Apold Weinfest, din județul Sibiu, acolo unde se află și plantația viticolă a instituției, Vinea Apoldia Maior.

Evenimentul Weinfest va avea loc în 30 iulie, în localitatea Apoldu de Sus. USAMV va propune participanților o listă de vinuri savuroase din producția proprie: Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Traminer Roz, cupajele Eruditus și Docentus.

În zona de food court vor fi pregătite meniuri care vor avea la bază produse de la Ferma Cojocna și stațiile pilot ale Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV.

Atmosfera de sărbătoare a festivalului de la Apoldu va fi întreținută de interpreți și grupuri de muzică populară, între care și ansamblul folcloric ”Tradiții” al USAMV. Organizatorii au programat și un recital al lui DJ Oli Sinth.

USAMV Cluj-Napoca participă pentru prima dată la un eveniment de anvergură în județul Sibiu, acolo unde a achiziționat în 2020, la Apoldu de Sus, plantația Vinea Apoldia Maior, cu o suprafață de 65 ha de viță-de-vie nobilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Schimbă PET-ul cu biletul” la Oradea

Articolul următor

Cel mai mare eveniment dedicat leadershipului feminin se întâmplă mâine la Radisson Blu Hotel Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share