Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare Kaufland III în Baia Mare. Între Selgros și Dedeman

În 11 august, Kaufland România SCS, compania prin care holdingul acționează pe piața comercială autohtonă, va da în funcțiune al treilea său magazin din municipiu

Peste două săptămâni se deschide cel de-al treilea hipermarket Kaufland din Baia Mare, lângă magazinul cash & carry Selgros.

În 11 august, Kaufland România SCS, compania prin care holdingul acționează pe piața comercială autohtonă, va da în funcțiune al treilea său magazin din municipiu, conform 2M News. Kaufland III este localizat pe Bd. București, între complexele Dedeman și Selgros, aflat peste drum de mall-ul Baia Mare Value Center.

Investiția în acest magazin s-a ridicat la 7 milioane de euro. Proiectul a fost finalizat în februarie 2021 de către biroul Goldbach Design & Build. Întregul proiect, de la autorizare la construire, a fost terminat în 17 luni, antreprenor general fiind Construrom Baia Mare.

Magazinul ocupă 5.800 mp, pe o parte din terenul fostei fabrici de confecții Maratex. Construcția are 94 m lungime și 66 m lățime. Este al doilea magazin ca dimensiune construit de Kaufland în România, după Militari București (6.000 mp).

În Baia Mare, Kaufland mai deține magazine pe străzile G. Coșbuc (din 2006) – investiție de 8 milioane euro, și pe Bd. Unirii (din 2009) – 8,5 milioane de euro. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în opt țări și 148.000 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcarea supraetajată cu fotovoltaice de la UPU Oradea va costa circa 52 milioane lei

Articolul următor

Fotbalistul Sepsi László investește, la Cluj, în V Floor Parquet - soluții de top pentru amenajări interioare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share