Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studioul Beni Pop a luat premiul internațional Red Dot

Studioul clujean de branding Beniamin Pop (SBP) a intrat în posesia premiului internațional Red Dot, la categoria Brand Design & Identity.
Restaurantul Natuu este profilat pe specialități vegane, în regim de servire rapidă | Foto: BPS

Studioul clujean de branding Beniamin Pop (BPS) a intrat în posesia premiului internațional Red Dot, la categoria Brand Design & Identity.

Acesta a fost obținut de BPS pentru proiectul restaurantului Natuu y Nature. Red Dot Design Award este un premiu internațional pentru design de produs și design de comunicare acordat de Design Zentrum Nordrhein Westfalen Essen (Germania). Eticheta Red Dot s-a impus la nivel internațional ca fiind una dintre cele mai căutate mărci de calitate pentru un design de calitate.

Din echipa condusă de Pop (brand design strategy, creative director) au făcut parte Marius Fărcaș (art director), George Cibu (graphic design), Adela Sabou (naming, rhetoric), Negrea George Reuel (foto), Vlad Moldovan (3D logo models), Cosmin Todor (design interior).

Natuu este primul restaurant românesc de tip fast food care promovează mâncarea sănătoasă de tip vegetarian, vegan și raw vegan. Create pe bază de legume, rețetele sunt concepute astfel încât aromele naturale să fie păstrate cât mai autentic. Toate ingredientele folosite sunt proaspete, deoarece restaurantul se aprovizionează zilnic.

BPS a dus mici afaceri locale la un nivel la care puțini dintre proprietarii lor sperau la vremea respectivă. Printre beneficiarii serviciilor de consultanță ale BPS se numără rețelele Salad Box, Panemar sau Moldovan. Pop s-a apucat la 15 ani de graphic design, apoi s-a specializat în branding, în Belgia. Proiectele BPS au luat ulterior nu numai calea Bucureștiului, ci sunt livrate acum și la export.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ediția aniversară a festivalului Săptămâna Haferland s-a bucurat de o prezență impresionantă

Articolul următor
Marton Kodok, membru al Asociației Pro Infrastructură (API) a fost prezent la o dezbatere publică pe tema A8, derulată în județul Mureș, la Primăria Miercurea Nirajului, atrăgând atenția participanților prin două “obiecții reale”.

Cum se vor conecta Autostrăzile Transilvania și Unirii. “Există erori de proiectare”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share