Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARL primește 30 milioane euro ca să întrețină drumurile din Turda și Huedin

Antrepriza de Reparații și Lucrări (ARL) Cluj va beneficia de 145 de milioane de lei în scopul întreținerii șoselelor județene din zonele Huedin și Turda.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a semnat acordurile cadru privind execuția lucrărilor de întreținere, pe timp de vară, a drumurilor județene din zonele Huedin – lot 1 și Turda – lot 3.

Ofertantul declarat câștigător, pentru ambele loturi, este ARL, cu o valoare financiară de 73,8 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor județene din zona Huedin, respectiv de 71,5 milioane pentru zona Turda – Câmpia Turzii. Sunt vizate 30 de drumuri județene.

Urmează licitațile pentru Cluj-Napoca, Dej și Gherla

„În perioada următoare vom proceda la încheierea contractelor subsecvente de execuție a lucrărilor, astfel încât, în final, toți cei 484 km de drum județean să fie reabilitați. În paralel, depunem eforturi pentru finalizarea licitațiilor și pe celelalte trei loturi, aferente zonelor Gherla, Dej și Cluj-Napoca.

Planul nostru, extrem de ambițios, este acela de a asfalta toate drumurile și sectoarele de drumuri județene care nu dispun, în acest moment, de un strat de asfalt”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

În baza acordurilor cadru pe patru ani, principalele activități ce urmează a fi desfășurate de către ARL sunt așternerea de covor asfaltic, întreținerea părții carosabile și acostamentelor, reprofilarea drumului, întreținerea podurilor și podețelor, curățarea șanțurilor și rigolelor, tăierea vegetației, semnalizare rutieră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Monaco Yacht Show 2022: The official list of superyachts is announced

Articolul următor

AROBS schimbă denumirea Enea, după preluare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share