Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Komoder și-a făcut centru regional în Spania. Ținta: turiștii nord-europeni

Liderul european pe piața fotoliilor de masaj, Komoder Cluj, a anunțat darea în funcțiune a unui showroom regional în Spania, având ca țintă turiștii nordici din Costa del Sol.

Obiectivul strategic al Komoder îl constituie extinderea rețelei sale în piața Europei de Vest. Cel mai nou showroom a fost deschis în Marbella, printr-o investiție de 70.000 de euro.

Acesta este situat într-o locație centrală pietonală, cu un trafic foarte mare, între Puerto Banus, portul din zonă, și mall-ul El Corte Ingles. Cel mai bine vândut produs până acum este Titan II, un fotoliu preferat de clienți datorită designului și beneficiilor pentru sănătate.

Decizia Komoder de a-și extinde prezența în Spania vine pe fondul cererii tot mai mari în această țară, cu precădere în regiunea de sud. Odată cu noul showroom, compania clujeană va putea deservi clienți din orașele Zagaleta, Sotogrande, Guadalmina sau Sierra Blanca.

Acestea atrag anual foarte mulți străini, în special pasionați de golf și autoturisme de lux. Un punct forte este clima, motiv pentru care Costa del Sol este efervescentă tot timpul anului, fiind preferată de nord-europeni.

Komoder are showroom-uri în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara și Iași, precum și la Barcelona, Budapesta, Pecs, Madrid, Lyon, München, Milano, Londra, Sofia, Malaga, Rotterdam. Înființată de antreprenorul Adrian Rus, Komoder comercializează acum fotolii și scaune de masaj din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consiliul Județean îi trimite în excursii pe festivalierii sosiți la Cluj

Articolul următor

Tururi turistice gratuite prin Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share