Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consiliul Județean îi trimite în excursii pe festivalierii sosiți la Cluj

Forul județean își va instala un stand propriu la Festivalul Untold, de la Cluj-Napoca, amplasat lângă scena Daydreaming.

CJ Cluj va avea un stand propriu, ce va fi amenajat în colaborare cu instituții din subordine. Festivalierii vor putea lua parte la spectacole de teatru susținute de actori ai Teatrului de Păpuși Puck (TPP), ateliere de creație pentru copii – pictură, modelarea lutului, meșteșugul cusutului, escaladă, zonă de relaxare, zonă de încărcat telefoane, bibliotecă, precum și multe alte surprize.

Instituțiile care susțin organizarea standului sunt TPP, Salvamont – Salvaspeo, Școala Populară de Arte (SPA), Biblioteca Județeană O. Goga (BJOG), Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), Asociația Produs de Cluj (APC).

Pentru a fi cât mai aproape de participanții dornici să exploreze și alte locuri frumoase din județ și de a-și prelungi sejurul în zonă, în incinta Parcului Central va fi amenajat un stand dedicat furnizării de informații turistice.

În cadrul acestuia, angajații Centrului Național de Informare și Promovare Turistică vor sta la dispoziția celor interesați, în toate cele patru zile de festival, oferind informații cu privire la obiectivele de interes turistic din Cluj.

Salvamont îi așteaptă pe participanți să experimenteze panoul de escaladă, ce va fi amplasat în cadrul standului. SPA va organiza ateliere de creație: pictură/grafică, modelarea lutului/roata olarului, meșteșugul cusutului/țesutului. Cei prezenți sunt invitați să își încerce talentul artistic la instrumente de percuție.

TPP vine în fața publicului cu spectacolul „Cenușăreasa”. BJOG va îndemna publicul la lectură printr-un spațiu în care iubitorii de carte se vor putea relaxa citind cărți în diferite limbi. Cu sprijinul APC va fi organizat un spațiu de relaxare dotat cu un stand de încărcare a telefoanelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul, inclus pe traseul “TGV-ului” Budapesta – Constanța

Articolul următor

Komoder și-a făcut centru regional în Spania. Ținta: turiștii nord-europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share