Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Momente magice la Movie Nights din Iulius Parc, alături de animația “Luca”

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/

Seria Movie Nights continuă, vineri, 5 august, cu “Luca”, simpaticul băiețel care trăiește o vară plină de aventuri pe Riviera italiană.

Însă toată distracția lui Luca este amenințată de un secret profund de care se poate elibera doar alături de prietenii săi. Ia-i pe cei mici și hai să descoperiți împreună care este deznodământul poveștii. Participarea este gratuită, dar nu uita să aduci cu tine și o pătură pufoasă pe care să te relaxezi în timpul proiecției.

Cluj-Napoca se transformă într-un „tărâm magic” în acest sfârșit de săptămână. Cea mai mare parte a magiei are loc în cadrul festivalului Untold, dar nici Iulius Mall Cluj nu a rămas neatins, pentru că a fost „invadat” cu reduceri „monstruoase”. Poți afla pe Monster Sale ce ți-am rezervat!

Tot despre magie și aventuri este filmul programat pentru vineri, 5 august, din cadrul Movie Nights. Astfel, de la ora 21:30, poți urmări animația “Luca”, producție Disney pentru care și-au împrumutat vocile actori ca Jacob Tremblay și Maya Rudolph. Luca este un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter.

Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret bine păstrat: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

Vino cu cei dragi în Iulius Parc să iei parte la aventurile micului Luca! Participarea la Movie Nights este gratuită. Powered by Cognizant Softvision, în parteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

MOL a dat în folosință primele sale spații de servicii de pe Autostrada 1

Articolul următor

Forțe de intervenție din Transilvania și Banat, dislocate la Untold. Cum e amenajat festivalul

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share