Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului își schimbă numele și devine ”de Științele Vieții”

Una dintre cele patru universități care funcționează în Timișoara trece printr-o transformare totală de nume. Modificarea a fost deja aprobată și consfințită la București printr-o hotărâre de guvern.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului nu mai este din această lună nici ”de Științe Agricole și Medicină Veterinară” și nici ”a Banatului”. Din 3 august a devenit ”de Științele Vieții”, nu mai e a Banatului, dar păstrează în numele ”lung” și sintagma Regele Mihai I”.

”Având în vedere Hotărârea de Guvern nr. 976/03.08.2022 pentru modificarea anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 369/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Educației, vă comunicăm faptul că, începnd cu data de 3 august 2022, noua denumire a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României din Timișoara va fi Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara”, informează instituția, prin intermediul unui comunicat simplu, semnat de rectorul universității, Alin Cosmin Popescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cele mai profitabile firme din Maramureș: Eaton, Optibel, Bertus

Articolul următor

La Timișoara se instalează coșuri de gunoi care anunță operatorii de salubritate când sunt pline

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share