Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Timișoara se instalează coșuri de gunoi care anunță operatorii de salubritate când sunt pline

La Timișoara au fost instalate pe străzi coșuri de gunoi Big Belly, o soluție smart city. Sunt 20 de asemenea coșuri inteligente, dotate cu sistem automatizat de compactare și alertare a agenților de salubritate. De asemenea, sunt alimentate cu energie solară, prin panourile fotovoltaice integrate.

Coșurile „Big Belly” sunt în curs de montare în zece puncte din oraș, câte două astfel de recipiente, în baza unui acord încheiat între Primăria Municipiului Timișoara, Coca-Cola HBC și o societate comercială. Coșurile sunt primite ca donație din partea cunoscutului producător de băuturi răcoritoare cu fabrică la Timișoara.

„Un oraș mai curat, un oraș care reciclează este o țintă evidentă pentru orice administrație modernă și mă bucur că, prin acest parteneriat, putem ține, împreună cu cetățenii, Timișoara curată”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Noile coșuri de gunoi vor fi găsite în Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii, Piața Nouă, Platou Dâmbovița, Profi Calea Șagului, Colegiul Tehnic E. Ungureanu, Colegiul Național Bănățean, Liceul Teoretic G.Moisil, Casa Căsătoriilor

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului își schimbă numele și devine ”de Științele Vieții”

Articolul următor

Italienii care construiesc drumul de legătură al Timișoarei spre A1 s-au apucat de lucru

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share