Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a contabilizat 95.000 de participanți într-o zi

Ziua de sâmbătă a marcat 95.000 de oameni prezenți la Untold Festival, potrivit statisticilor organizatorilor.

Printre protagoniștii acestei zile la Untold au fost Kygo, creatorul genului tropical house – avându-l ca invitat pe Justin Jesso, Diplo, Jillionaire, Walshy Fire – Major Lazer. Trupa românească BUG Mafia a evoluat în premieră pe scena principală, care s-a alăturat campaniei “Dăruiește viață”.

Cap de afiș al zilei a fost pe DJ-ul numărul 1 al lumii, francezul David Guetta, care a consemnat un stadion plin. Brazilianul Alok, locul 4 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a pregătit un show în exclusivitate pentru Untold și a invitat pe scenă un artist român, Mario Fresh.

Pe scena principală au mai fost prezenți Oliver Heldens, Almud și Kungs. Pe scena Alchemy au evoluat Grassu XXL & Guess Who, Killa Fonic, Yny Sebi, Connect-R & Johny Romano, El Nino, Zo, Borgore și Netsky.

La scena Galaxy au evoluat Brejcha, Ann Clue, Mathame, Reiner Zonneveld, Paco Osuna, iar la Daydreaming, Matthew Dekay B2B Yokoo, Nico Stojan, Marwan, Maga. Ziua de duminică a adunat artiști ca Tim Hox, Pascal Junior, Anne-Marie, J Balvin, Lost Frequencies, Hardwell, ATB, Tujamo.

Oameni de afaceri, politicieni și artiști, la David Guetta

Ministrul Lucian Bode, primarul Emil Boc, secretarul de stat Ovidiu Cîmpean, europarlamentarul Daniel Buda, deputatul Sorin Moldovan, vicepreședintele județului Istvan Vakar, viceprimarul Dan Tarcea, city managerul Gheorghe Șurubaru, fostul viceprimar Adrian Popa au accesat zona VIP.

Dintre businessmenii din Transilvania au fost prezenți Ioan Așchilean (ACI), Sorin Guttman (Iulius Mall), Mihai Turdean (Farmec), Shajjad Rizvi (Camera de Comerț Britanică), Haithem Souani (Amara Tour), Gabriel Cîrlig (Jolidon), Mihaela Miron (Impress), Margareta Tighinean (Ecco), Alina Marchiș (RE/MAX), Magnoliu Stan (Smart HR).

Multe vedete din showbiz, sport, dar și din educație au fost văzute în zona VIP: Cătălin Botezatu, Andreea Bălan, Cosmin Selesi, Corina Caragea, Dan Capatos, Amalia Enache, Ramona Olaru, Laura Cosoi, Roxana Nemeș, Ilona Brezoianu (București), Cornel Cătoi, Cristina Pîrv, Cristian Manea (Cluj).

 

Marile corporații au prețuri pe măsură

Prețurile la mâncare și băutură au fost consistente la Untold. Dacă la Electric Castle un hamburger costa până la 60 de lei, la festivalul din centrul Clujului prețul unui meniu ajungea la 58 de lei la Kaufland și la 55 de lei la McDonald’s, deși participanții se așteptau la mai degrabă la de la acești giganți. O porție de cartofi prăjiți belgieni costa 29 de lei. Alte preparate propuse de comercianți erau specialități balcanice precum gyros sau pleșcavița, pizza, specialități asiatice, mexicane sau vegane. O bere la draft avea prețul de 14 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima cursă cu obstacole Arka Park din România, la Păltiniș

Articolul următor

HiSky suspendă zborurile Satu Mare - Paris. Baia Mare rezistă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share