Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky suspendă zborurile Satu Mare – Paris. Baia Mare rezistă

Operatorul aerian HiSky va suspenda, din toamnă, cursele sale aeriene din Satu Mare către capitala Franței, însă le păstrează pe cele din Baia Mare.

HiSky va înceta să mai zboare de pe Aeroportul Satu Mare (ASM) spre Aeroportul Beauvais, din apropierea Parisului, din octombrie 2022, conform Boarding Pass. Ruta operată de HiSky în fiecare duminică va fi suspendată.

HiSky va zbura ultima dată între cele două orașe în 23 octombrie, potrivit datelor din sistemul de rezervări. După suspendarea rutei, sătmărenii pot zbura cu HiSky spre Paris, însă de pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM).

Zborurile dintre AIM și Aeroportul Beauvais sunt operate marți și joi. HiSky a operat primul zbor de pe ASM în aprilie 2021. Odată cu închiderea acestei rute, ASM va mai rămâne cu rute internaționale, operate de Wizz Air spre Londra Luton și Roma Fiumicino.

Wizz și TAROM rămân

TAROM va continua să zboare pe ruta internă Satu Mare – București o dată pe zi, de luni până vineri. Nu este exclus ca în sezonul de vară al anului 2023 HiSky să reia zborurile ASM – Paris.

HiSky a fost singura companie înscrisă pentru schema de ajutor de stat de 800.000 de euro, aprobată de Comisia Europeană pentru aerogara din Maramureș. Compania operează de pe aerogările din Chișinău, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș.

Compania din Republica Moldova s-a lansat pe piața aviației în 2020 și pune la dispoziție destinații importante din Europa. Serviciile sale se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium, premium plus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Untold a contabilizat 95.000 de participanți într-o zi

Articolul următor

SPEEDWELL, tranzacție cu Hili Properties plc pentru clădirea MIRO

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share