Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Toamna aceasta la Târgul de Cariere căutăm oameni care caută

Candidații din șase dintre cele mai importante orașe ale țării și capitala Republicii Moldova, Chișinău, vor fi față în față cu un posibil nou loc de muncă toamna aceasta la Târgul de Cariere. Evenimentele de recrutare vor aduce mai aproape de public numeroase companii din domenii de activitate variate, care oferă oportunități de carieră celor aflați în căutarea unui job.

Peste 70 de companii locale și internaționale au confirmat deja înscrierea oficială în „sezonul” de recrutare de toamnă, fiind parte din evenimentele organizate de Târgul de Cariere. Reprezentanții companiilor vor aștepta pe 5-6 octombrie la Cluj-Napoca, 14 – 15 octombrie la Iași, 21 – 22 octombrie la Sibiu, 27 octombrie la Târgu Mureș, 5 noiembrie la Oradea, 11 – 12 noiembrie la Chișinău și 25 – 26 noiembrie la Brașov toți candidații interesați de o schimbare la nivel profesional sau care pur și simplu doresc să ia pulsul pieței muncii.

Aici, publicul va putea interacționa față în față cu posibilii noi angajatori și va putea consulta oferta de pe piața muncii de la nivel local din domenii precum: inginerie și IT, producție și tehnică, auto și automotive, HoReCa, logistică și transport, telecomunicații, comerț marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, financiar, bancar, farmaceutic, medical și nu numai.

„Toamna aceasta Căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Prin intermediul acestor evenimente, candidații prezenți vor putea discuta direct cu angajatorii, vor avea posibilitatea de a pune întrebări și primi răspunsuri utile despre ofertele de muncă, vor avea ocazia să afle mai multe despre cultura organizațională și valorile companiilor, vor putea descoperi cum se derulează procesul de recrutare în cadrul fiecărei organizații sau vor putea aplica la fața locului pentru pozițiile de interes. Pe de altă parte, pentru cei care, din diverse motive, nu vor fi prezenți fizic, Târgul de Cariere pregătește de la fiecare eveniment și transmisiuni live din studioul mobil aflat la fața locului, care vor prezenta publicului toate noutațile de pe piața muncii.

În ciuda complexității proceselor de recrutare actuale care se desfășoară pe multiple canale de comunicare și care de cele mai multe ori se concentrează pe mediul online, evenimentele fizice în cadrul cărora candidatul poate intra direct în contact cu angajatorul prezintă în continuare un interes crescut. Deși tehnologia facilitează tot mai mult accesul la informații și aplicări la diverse locuri de muncă, Târgul de Cariere aduce angajatorii aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional.

„Participarea la evenimentele Târgul de Cariere constituie o bună oportunitate pentru companii să își crească vizibilitatea, să câștige mai multă notorietate pe piața muncii și, astfel, să își poziționeze brandul de angajator în top, pentru a atrage talentele care rezonează cu valorile companiei. Reprezentanții companiilor pot promova beneficiile pe care le oferă angajaților, pot primi feedback direct de la candidați și pot afla care sunt așteptările acestora, fapt care îi va ajuta să determine aspectele ce necesită schimbări sau îmbunătățiri”, a adăugat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Asemeni ediției de primăvară, care a reunit 200 de companii și peste 20.000 de candidați, care au avut posibilitatea să aleagă din aproximativ 4.000 de oportunități de carieră, și toamna aceasta interesul pentru piața muncii este așteptat să se mențină la cote înalte.

Mai multe informații despre calendarul și programul evenimentelor din această toamnă pot fi consultate pe targuldecariere.ro, dar și pe paginile de social media ale evenimentului – Facebook, LinkedIn, Instagram și Youtube.

 

 

 

 

____

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 16 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Târgul de Cariere a fost înființat în anul 2006, la Cluj-Napoca, și a demonstrat în peste 150 de ediții că deține un rol esențial în dezvoltarea pieței muncii din țară și nu numai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu" și-a deschis porțile pentru înotători

Articolul următor

Sistemul de iluminat public din Oradea, modernizat cu bani de la AFM

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share