Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sameday, noul chiriaș Business Park Ștefănești

Globalworth și CATTED anunță un nou chiriaș pentru proiectul Business Park Ștefănești. Sameday, unul dintre liderii pieței de curierat din România, a semnat un contract pe 7 ani pentru o suprafață de aproximativ 2.600 de metri pătrați. Contractul presupune punerea la dispoziție a unor spații cu folosință exclusivă destinate depozitării, birourilor, spațiilor comune sau parcărilor. Sameday va desfășura, începând cu finalul anului 2022, activități de logistică și de curierat în proiectul localizat în zona de nord a Bucureștiului.

Acest nou parteneriat vine ca o urmare naturală a bunei colaborări pe care Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din CEE, o are cu Sameday. De câteva luni, cunoscuta firmă de curierat a devenit chiriașul Globalworth Square, cea mai tehnologizată clădire de birouri din portofoliul Globalworth. Așadar, această extindere a parteneriatului confirmă puternica legătură de business creată între cele două companii.

În zona de industrie ușoară și logistică, Globalworth are un nou partener strategic din luna aprilie a acestui an: CATTED. În prezent, Globalworth împreună cu partenerul său dezvoltă un proiect de „small business” units in Ștefănești, un important pol industrial pentru zona de nord a Bucureștiului. Prima fază a Business Park Ștefănești va fi finalizată în Q4 2022, urmând ca livrarea integrală a proiectului să aibă loc în H1 2023.

 

“Decizia de extindere a spațiilor logistice este parte din strategia Sameday de consolidare a capacității operaționale, în vederea menținerii și îmbunătățirii timpilor de livrare și a răspunsului prompt la nevoile clienților noștri. Experiența dezvoltării rețelei easybox și a depășirii granițelor prin operațiunile dezvoltate în Ungaria ne-au demonstrat că alegerea punctelor de desfășurare a activității este importantă în succesul activităților noastre. Ne-am alăturat proiectului Business Park Ștefănești datorită facilităților oferite și colaborării excelente pe care o avem cu Globalworth. În continuare avem încredere că efectul pozitiv al acestei hotărâri și al celorlalte măsuri pe care le întreprindem se vor reflecta în experiența de livrare oferită.”, a declarat Alin Abălașei, Chief Operational Officer Sameday.

 

 “Este o mare bucurie să vedem că Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se dezvoltă în continuare. Am avut deplină încredere în noul partener, CATTED, și iată că modelul de business este deja unul de succes, oferind o mai mare flexibilitate de utilizare și capacitate de extindere față de depozitele logistice clasice. Având în portofoliul nostru și small business units, oferim o gamă largă de spații moderne adaptate nevoilor companiilor care operează în România. Prezența Sameday în Ștefănești ne validează buna colaborare și ne consolidează relația de business pe care am creat-o. Le mulțumim pentru încredere!”, a spus Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

 

“Îi spunem Bun venit echipei Sameday în Business Park Ștefănești. Ne bucurăm să contribuim la viziunea de dezvoltare Sameday. Alături de Globalworth, am dezvoltat conceptul de logistică din Ștefănești pentru a susține complet nevoile clienților noștri, dar și pentru a oferi servicii integrate, profesionale și eficiente. Le suntem alături! Și le urăm mult success! Mulțumim partenerilor noștri, Globalworth, pentru deschiderea de a construi împreună acest drum în piața românească de logistică”, a adăugat Tudor Cobâlaș, Business Developer CATTED.

 

Business Park Ștefănești este localizat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces facil la Centura Bucureștiului. Locația permite conexiunea rapidă cu centrul Bucureștiului prin autostrada A2. Proiectul va cuprinde 3 facilități industriale care totalizează o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, dispuse pe un teren de 45.000 mp. Împreună, cele 3 clădiri vor oferi până la 24 unități de închiriat, cu suprafețe de depozitare de la 500 la 1.500 mp. Fiecare modul dispune de cel puțin 1 drive-in, cât și o rampă de andocare.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 240 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Școala de vară: logistică și supply chain

Articolul următor

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share