Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Școala de vară: logistică și supply chain

ARILOG (Asociația Română de Logistică) organizează, în perioada 16 – 25 august 2022, Școala de Vară ARILOG, un proiect dedicat tinerilor care vor să aprofundeze noțiuni teoretice și practice în domeniul operațiunilor de logistică și supply chain. Școala de Vară ARILOG este un proiect gratuit de educație, realizat în parteneriat cu CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală și se desfășoară la Clubhaus, în parcul industrial CTPark Bucharest West.

Programa de studiu a Școlii de Vară ARILOG cuprinde de la Introducere în supply chain, Managementul transporturilor și Managementul depozitării până la E-commerce și logistica de curierat, precum și Sisteme informatice, automatizări, tehnologie și echipamente. Trainerii care susțin prezentările sunt reprezentanți ai industriei, profesioniști cu o experiență de cel puțin 15 ani în operațiuni de logistică. Pe lângă prezentările teoretice, programul Școlii de Vară include o serie de vizite în diverse depozite din parcurile CTPark Bucharest și CTPark Bucharest West.

 

„Proiectul Școlii de Vară ARILOG ne-a atras atenția din prima clipă și ne bucurăm să-l găzduim la Clubhaus, un spațiu multifuncțional pe care l-am dezvoltat în ideea de a crea un magnet pentru forța de muncă în sprijinul rezidenților parcurilor noastre industriale. Este un spațiu public, dechis proiectelor educaționale în mod special, și ne bucurăm să avem oaspeți tineri, studenți sau absolvenți care interacționează cu domeniul logisticii sau vor să își extindă cunoștințele în industrie. Experiența pandemiei ne-a învățat pe toți că industria de logistică și transport este una vitală pentru a putea trăi decent în zilele noastre. De asemenea, găsesc că tinerii ar trebui să acorde atenție domeniului, întrucât România se dezvoltă ca un hub logistic regional și oportunitățile în industrie sunt deja foarte interesante pentru cei aflați la început de carieră”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP România.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

ARILOG este o asociație profesională, educațională și voluntară fondată în anul 2002.

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,5 milioane de m² de spații în zece țări .

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Jazz, muzică retro, stand-up comedy și delicii urbane la Iconic Days în Iulius Parc Cluj Napoca

Articolul următor

Sameday, noul chiriaș Business Park Ștefănești

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share