Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jazz, muzică retro, stand-up comedy și delicii urbane la Iconic Days în Iulius Parc Cluj Napoca

Seri calde de vară în aer liber, atmosferă relaxantă, muzică cu vibe de festival și o porție „serioasă” de râs. Este rețeta perfectă de creat amintiri de vacanță propusă de Iconic Garden, din Iulius Parc. Dacă ești zilele acestea în Cluj-Napoca, dar cu dor de ducă și experiențe cu prietenii, în Iulius Parc te așteapă cinci zile „iconice”, cu stand-up comedy, jazz și ritmuri retro.  

S-au încheiat marile festivaluri ale sezonului, dar îți este încă poftă de muzica bună, de distracție cu prietenii, de atmosfera chill și de preparate culinare cu povești spuse prin arome și savoare? Ai parte de Iconic Days în grădina urbană în aer liber din Iulius Parc, de miercuri, 17 august 2022, până duminică, 20 august. Intrarea este liberă pentru toți cei care vor să se încarce cu energie și să petreacă serile de august în atmosfera destinsă a grădinii urbane.

Sunetele armonioase ale saxofonului se vor auzi miercuri în Iconic Garden din Iulius Parc, de la ora 19.00, atunci când începe seara tematică „Sax in the garden cu Roland”. Iar dacă ești o fire nostalgică, joi, de la ora 18.00, primești invitație la Retro Garden cu DJ George. Vineri, muzica din Iconic Garden prinde mai mult ritm și dă tonul pentru și mai multă distracție, ca de final de săptămână, pentru că de la ora 18.00 dansezi pe Iconic Sessions cu Dj Akos. Sâmbătă, de la ora 19.00, pe scena din grădina urbană va urca Andrei Petru și a sa chitară, abordând genuri blues, jazz și funk, cu piese proprii și reinterpretări, într-un live session. În ultima seara, comedia este la ea acasă în Iulius Parc. Duminică, de la ora 19.00, vei râde de glumele lui Sașa Ciobanu, finalist al show-ului TV de profil Stand-Up Revolution.

Iconic Garden este un concept fresh inaugurat în această vară în Iulius Parc, combinând într-un fusion contemporan priveliștea spre parc și lac cu preparatele delicioase de la food truck-uri. Burger, pizza, paste, salate, quesadilla, noodles sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor de la Iconic Garden, care vin acum asezonate cu muzică jazz și retro, dar și cu stand-up comedy.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sistemul de iluminat public din Oradea, modernizat cu bani de la AFM

Articolul următor

Școala de vară: logistică și supply chain

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share