Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bihorul, Timișul, Aradul și Clujul, în topul celor mai activi expeditori

Potrivit datelor OLX, lider al pieței locale de anunțuri generaliste, în primul semestru al acestui an, au fost înregistrate peste un milion de livrări pe întreg teritoriul țării, cu ajutorul FAN Courier, în urma tranzacțiilor din platformă între diverși cumpărători și vânzători.

Top expeditori și destinatari

Dacă analizăm volumul expedițiilor de la începutul acestui an, topul celor mai activi expeditori include – în rândul orașelor: București (55% din totalul de livrări), Oradea (4.5%), Arad (3.7%), Timișoara (3.2%) și Brașov (2.2%), iar în rândul județelor: București (55%), Bihor (5%), Timiș (4.3%), Arad (3.8%) și Cluj (3%).

În ceea ce privește topul celor mai activi destinatari – în rândul orașelor, Capitala conduce din nou detașat, cu aproximativ 30% din totalul livrărilor, fiind urmată de Brașov (3%), Iași, Constanța și Cluj-Napoca, fiecare cu un procent de 2.9%. Situația este similară și în cazul județelor destinatare: București (30%), Cluj (4.4%), Timiș (4.1%), Iași (3.4%) și Brașov (3.3%).

În cadrul a două categorii cheie din platformă – Electronice și electrocasnice”, Modă și frumusețe”, valoarea medie a unui produs expediat ajunge la 474 lei, respectiv 239 lei. Valoarea cea mai mică pentru produsele puse la vânzare în cele două categorii este de 20 lei, iar printre articole se numără mouse-uri de gaming ori rucsac pentru dronă, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, accesorii, dar și haine pentru gravide. La polul opus, valoarea celor mai scumpe produse expediate se ridică la 5.000 lei, iar printre articole regăsim telefoane mobile, espressoare, aparate foto și accesorii de lux.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Novum Business Invest lansează: rate direct la dezvoltator

Articolul următor

Investiție de 7,3 milioane de lei în extinderea rețelei de apă la Sintea Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share