Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Novum Business Invest lansează: rate direct la dezvoltator

Pentru a veni în sprijinul celor care își doresc o locuință, însă nu au posibilitatea de a face un credit ipotecar sau se tem de viitoarele creșteri de dobânzi, Novum Business Invest a decis lansarea unui sistem de rate fixe și egale, pentru achiziția de apartamente noi, în București.

Apartamentele disponibile la vânzare în sistemul de rate la dezvoltator se află pe bulevardul Timișoara, nr.56. Acestea fac parte dintr-un complex rezidențial amplu al Novum Business Invest care va însuma, la finalizare peste 1000 de unități. Dezvoltatorul promite o comunitate, cu multiple facilități pentru locatari – spații comerciale, locuri de joacă, zone de evenimente, zone de relaxare, after-school etc.

“Novum Business Invest este într-o poziție stabilă și consolidată pe piața imobiliară din România pentru a putea oferi potențialilor cumpărători un sistem de achiziție flexibil. Sistemul de rate este unul predictibil, cu rate fixe și egale pe toată perioada contractuală, independent de fluctuațiile și șocurile macroeconomice. Fiecare client va avea o situație clară a plății ratelor în maximum 10, respectiv 12 ani, în funcție de avansul achitat”, spune Alin Popa, General Manager Novum Business Invest.

Imobilul în care sunt disponibile apartamentele pentru vânzare în sistem de plată cu rate la dezvoltator poate fi vizitat fizic, la adresa acestuia sau se poate urmări stadiul de proiect online.

Novum Invest este dezvoltatorul imobiliar cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România, care a reușit să dezvolte până în prezent, peste 3000 de unități rezidențiale deja locuite, în 14 proiecte.

Pe lângă  Novum by the Sea, din Olimp, Novum Invest a lansat anul trecut și hotelul Ibis Bucharest Politehnica, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro, hotel ce dispune de 160 de camere, 4 săli de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

În prezent, Novum Invest are în dezvoltare, în București, 4 noi proiecte rezidențiale, cu peste 1.700 de apartamente care urmează să fie livrate în următorii 2 ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect digital pentru relansarea și dezvoltarea turismului în Oradea

Articolul următor

Bihorul, Timișul, Aradul și Clujul, în topul celor mai activi expeditori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share