Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul reface drumurile județene spre Sălaj

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat lucrări de întreținere pe Drumul Județean 191D (DJ 108A) – Vânători – limită cu județul Sălaj.
Instituția județeană vrea să asigure un acces mai bun dinspre Sălaj spre drumul european Cluj – Oradea

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat lucrări de întreținere pe Drumul Județean 191D (DJ 108A) – Vânători – limită cu județul Sălaj.

Instituția a demarat lucrări de întreținere curentă și periodică pe 191D (DJ 108A). Acestea vizează sectorul de 7,73 km cuprins între kilometrii 31+330 și 39+060, scopul fiind asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță.

„Intenția noastră este să profităm la maxim de timpul care permite desfășurarea acestui tip de lucrări, astfel încât un număr cât mai mare de drumuri județene să beneficieze, încă din această toamnă, de condiții optime de circulație.

Urmare a lucrărilor demarate pe DJ 191D, participanții la trafic și locuitorii din zonă vor avea un acces rapid la Drumul Național 1, pe relația cu drumul județean 108A, prin localitatea Ciucea, și, mai departe, spre Cluj-Napoca sau județul Bihor”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

În această etapă se frezează zonele deteriorate, concomitent executându-se plombări cu îmbrăcăminte asfaltică și lucrări de tratare a burdușirilor și a tasărilor. Durata de execuție a lucrărilor de pe DJ 191D este de maximum trei luni.

Vor fi executate tăierea vegetației din vecinătatea platformei drumului, aducerea la profil a acostamentelor; curățarea șanțurilor, rigolelor, podețelor; reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material; înlocuirea de podețe; refacerea timpanelor și camerelor de cădere; vopsirea capetelor de podețe; montarea de parapete metalice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Employee Experience și Company Culture, conceptele cheie ale noii ediții HR UNCOVERED 2022

Articolul următor
Fundația Noi Orizonturi și Teach for Romania trag un semnal de alarmă despre rămânerile în urmă la învățarea citit-scrisului ale copiilor din mediile vulnerabile

Reclame scrise de copii și reacțiile publicului. Un experiment social

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share