Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dimex a intrat în Top 10 Drumari România

Societatea bistrițeană de profil Dimex 2000 Company a intrat în Top 10
Constructorii din Bistrița și-au lărgit treptat raza de acțiune, la nivel regional | Foto: Dimex

Platforma Arena Construct a realizat un Top 100 al drumarilor din România în care sunt incluse cele mai mari companii implicate în lucrări de drumuri și poduri pe teritoriul României.

Societatea bistrițeană de profil Dimex 2000 Company a intrat în Top 10, conform Bistrița Business. Primele 100 de firme specializate în execuția lucrărilor de construcții de drumuri și autostrăzi au realizat, anul trecut, afaceri de 12,9 miliarde de lei.

Aceasta este mai mare cu 9% față de cea realizată în anul anterior de către firmele din Top 100 Drumari. Dimex ocupă locul 9 în clasament, cu o cifră de afaceri de 205 milioane de lei. Pe primul loc este Spedition UMB Bacău, cu 1,3 miliarde.

Contract de 101 milioane în Sălaj

Dimex 2000 a câștigat un contract de 101 milioane de lei, la Consiliul Județean Sălaj, pentru Drumul Județean 109P, pe traseul Drumului Național 1H – Halmășd – Cerâșa – Cosniciu de Jos – Ip – Zăuan Băi – Camăr – limită Satu Mare.

Contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare a Drumului Județean 109P. Acesta are o durată de 39 de luni pentru partea de execuție.

Sunt alocate 29 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Principalele intervenții vizează refacerea suprafeței carosabile, reabilitarea podețelor, amenajarea de șanțuri și rigole carosabile, realizarea accesului la proprietăți, amenajarea stațiilor de autobuz, lucrări pentru siguranța circulației.

Dimex 2000 s-a specializat în construcții civile și întreținere drumuri și poduri. Compania din Rebrișoara a trecut limitele județului Bistrița-Năsăud de câțiva ani și desfășoară astfel de lucrări în mai multe județe din țară. Dimex este controlată de antreprenorii Ioan şi Neluţa Scurtu, din localitatea Rebrişoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Magic Garden” transformă Grădina Palatului Episcopal Romano-Catolic din Oradea într-o lume de poveste cu instalații multimedia

Articolul următor
Județul Cluj consemnează mai multe autorizații de construire față de anul trecut în primele șapte luni ale anului.

Mai multe autorizații de construire eliberate la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share