Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai multe autorizații de construire eliberate la Cluj

Județul Cluj consemnează mai multe autorizații de construire față de anul trecut în primele șapte luni ale anului.

Județul Cluj consemnează mai multe autorizații de construire față de anul trecut în primele șapte luni ale anului.

Direcția de Statistică a Județului Cluj a contabilizat autorizațiile de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în iulie, dar și în primele șapte luni ale acestui an.

În iulie 2022, în județul Cluj s-au eliberat 201 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, cu 11 mai puține comparativ cu luna corespunzătoare a anului precedent și cu șapte autorizații mai multe față de luna anterioară.

În primele șapte luni ale anului 2022, numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate județ a fost de 1.356, cu 92 mai mare comparativ cu aceeași perioadă din 2021.

Mai rău la nivel de lună, mai bine la nivel de an

Sursa datelor o constituie cercetarea statistică lunară ”Autorizații de construire eliberate pentru clădiri”. Aceasta se adresează instituțiilor administrației publice locale (consiliul județean și cele locale). Clădirea rezidențială este folosită integral sau peste 50% pentru locuit.

În alte clădiri se cuprind: hoteluri și alte clădiri simple; pentru comerțul cu ridicata și cu amănuntul; pentru transport și telecomunicații, clădiri industriale și agricole; pentru învățământ, știință, cultură și artă, ocrotirea sănătății, sport și agrement.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Societatea bistrițeană de profil Dimex 2000 Company a intrat în Top 10

Dimex a intrat în Top 10 Drumari România

Articolul următor
Recent, compania Iulius, singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, și partenerii Atterbury Europe au semnat o finanțare de 410 milioane de euro.

Iulius a atras cel mai mare credit din România în real estate

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share