Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Planetariu gonflabil în Iulius Mall Cluj

Planetariul gonflabil îi va transporta pe „turiștii spațiali" mai departe de Calea Lactee, prin intermediul proiecțiilor

Călătorii uimitoare prin spațiu și timp, pentru curioşi de toate vârstele, vor avea loc la Iulius Mall Cluj.

Planetariul gonflabil îi va transporta pe „turiștii spațiali” mai departe de Calea Lactee, prin intermediul proiecțiilor „Scurtă Prezentare a Cerului”, „Aventură în Sistemul Solar” și „Incredibilul Soare”. Pentru copii va avea loc o reprezentare specială a Patrulei Zula, care trebuie să călătorească în timp până la începuturile planetei Pământ. Cu mic, cu mare descoperim universul, la Iulius Mall Cluj!

Explorări prin spațiu vor avea loc la Iulius Mall Cluj, iar tu ești invitatul special. Astfel, în intervalul 15-26 septembrie, curioșii vor putea să „își desprindă” picioarele de pe Terra și să cutreiere spațiul cosmic. La Planetariul gonflabil, aflat la parterul Iulius Mall, în Atriumul principal, vor avea loc spectacole din oră în oră, în intervalul 10:00- 21:00.

Principala proiecție de 180 de grade se numește „De pe Terra în Univers” și reprezintă o călătorie uimitoare prin spațiu și timp, în Universul Observabil. Curioșii mai pot participa și la proiecțiile speciale „Scurtă Prezentare a Cerului”, „Aventură în Sistemul Solar” și „Incredibilul Soare”. Prețul unui bilet, valabil pentru o reprezentație, este de 30 de lei.

Imagini cu Terra văzută din spațiu

Pentru copii va rula o aventură specială, „Cu picioarele pe Pământ”, unde Patrula Zula călătorește până la începuturile Terrei, pentru a dejuca planurile malefice ale Deliriei, care fuge în trecutul preistoric al Pământului, pentru a arunca ilegal deșeurile toxice.

Pe lângă experiența unei proiecții 180 de grade, cei mici vor învăța și despre importanța reciclării. Dacă vă achiziționați un bilet la cel puțin una dintre proiecții, cât și un bilet la Patrula Zula, beneficiați de o reducere de 10 lei. Și aici proiecțiile vor avea loc din oră în oră, începând cu 10.30 și terminându-se la 20:30.

Planetariul are diametrul de 8 m și dispune de un proiector digital special, ce poate oferi un spectacol pentru 30 de spectatori. Timp de 30 de minute, atât cât durează fiecare proiecție, participanții de toate vârstele vor afla informații despre galaxii, cea mai mare stea din Univers, satelitul Pământului și multe alte curiozități.

Imagini cu Terra văzută din spațiu, călătorii spre locurile unde se nasc stelele, imagini spectaculoase cu Calea Lactee, dar și cu galaxii de la marginea Universului Observabil vă așteaptă la Iulius Mall Cluj, iar mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Insule ecologice digitalizate pentru colectarea gunoaielor din Oradea

Articolul următor

Oradea este pe locul II în clasamentul orașelor în care merită să locuiești

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share