Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ATP Group își redefinește liniile de business

ATP Group, grupul de firme cu capital 100% românesc, anunță repoziționarea ATP Exodus în strategia de business. Începând cu luna septembrie 2022, ATP Exodus, compania producătoare și furnizoare de piese auto, devine principalul producător de sisteme și suprastructuri pentru produsele ATP Trucks și își păstrează, în același timp, rolul de distribuitor al pieselor și echipamentelor pentru toate mărcile proprii. Astfel, întregul proces logistic de business al ATP Group va fi facilitat, costurile pe termen lung vor fi eficientizate, iar operațiunile vor fi gestionate mai ușor.

Mulți ani la rând, ca distribuitori de piese, am fost un reper și un mod de business de urmat și de alți jucători din piață. Am fost permanent deschiși spre inovație și dacă azi discutăm de afaceri la nivel de Grup este pentru că nu am ezitat să reinvestim ce am câștigat,” a precizat Mircea CIRȚ, Fondatorul ATP Group.

Din anul 2019, grupul a pus accent pe dezvoltarea segmentului de producție auto. Astfel, a luat naștere o nouă marcă auto românească, ATP Trucks, iar autobasculantele și autobetonierele Truston 430 CP 8×4, 100% asamblate la Baia Mare, au început să câștige cotă de piață. La acest portofoliu s-au adăugat ulterior cap tractorul Truston 480 CP 4×2 și autobuzul electric ATP Bus.

ATP Group se adresează acum firmelor specializate de construcții din România cu ofertă complexă:  basculante  și betoniere 8×4, autotractoare 4×2, service și piese de schimb pentru acestea, utilaje de construcții, stații de betoane și echipamente pentru construcții.

Beneficiile și oportunitățile vin la pachet cu mari provocări și eforturi. Logistica necesară acestui proiect major este specifică, identificarea și retenția forței de muncă specializată, respectiv instruirea celei mai puțin calificată este un proces continuu.  Trebuie să acceptăm că, o dată ce am decis să virăm în această direcție, este necesar ca atenția noastră să fie cât mai concentrată și, mai ales, să punem în balanță cât mai eficient centrele de profit. Astfel sucursalele care oferă servicii integrate au mai departe planuri de dezvoltare, alături de noul centru de producție ATP Exodus de la Baia Mare “, a declarat Adriana Cirț , Director General al ATP Exodus.

Experiența și expertiza de 27 de ani în domeniul auto și strategia de inovare demarată o dată cu producția primelor produse ATP Trucks au condus spre repoziționarea ATP Group ca și integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor, din octombrie 2021. Liniile sale de business integrează azi: ATP Trucks – producție camioane, ATP Bus – producție autobuze, ATP Motors – dealership auto, Hefton – utilaje și echipamente pentru construcții,  ATP Exodus – producție de suprastructuri și alte produse care se regăsesc în conceptul de Integrator. Din punct de vedere al dezvoltării personale, ATP Group oferă locuri de muncă în diverse domenii: comercial, economic-financiar, mecanic şi tehnic, construcții și logistică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara vrea să facă o parcare proprie supraetajată în zona Gării de Nord

Articolul următor
Sunt programate la racordarea, prin POIM, 46.000 de gospodării, agenți economici și instituții publice din 29 de unități administrativ teritoriale.

Noua conductă care va fi realizată de Transgaz în Timiș a primit autorizare de construire

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share