Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA România a premiat startup-ul Manuscrito

Câștigătorul competiției România eAwards 2022 este Manuscrito.

Compania de soluții informatice NTT DATA România a oferit un premiu de 10.000 de euro echipei clujene Manuscrito.

Câștigătorul competiției România eAwards 2022 este Manuscrito. Proiectul echipei de la Cluj a câștigat 10.000 de euro, un bilet la NTT DATA Talent Week și la finala internațională a Global eAwards, de la Madrid.

De asemenea, Manuscrito va beneficia de o prezentare la NTT DOCOMO Ventures, una dintre cele mai mari companii de capital de risc din Japonia. Manuscrito este o aplicație care îi învață pe copii să scrie de mână într-un mod distractiv și interactiv.

Aplicația se bazează pe un model de Machine Learning antrenat pe scrisul celor mici, special pentru nevoile acestora. Elevii sunt îndrumați în procesul învățării scrierii de mână primind feedback instant.

Statisticile pentru părinți și învățători oferă o perspectivă asupra efortului depus de cei mici, dar mai ales asupra progresului lor.

Echipa este compusă din Tudor Tișe, Octavian Trifan, Paul Pop, Anastasia Susciuc, Andrei Vasil și Maria Gliga. Mentorii acesteia au fost Cristiana Bogățeanu, Simona Motogna, Michael Guzowski, Marian Pădure și Gabi Bartic.

NTT DATA Foundation derulează un proiect pentru a promova antreprenoriatul și crearea de rețele în cadrul întregului ecosistem de inovare al fundației prin intermediul seminariilor, conferințelor, contactului cu investitorii. Evenimentul central este selectarea câștigătorului internațional al Global eAwards.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul înființează o Unitate de Achiziții Publice Centralizată

Articolul următor
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pare-se că face pierdută cea mai grea bucată din A3, cei 41 km pe ruta Poarta Sălajului - Zalău - Nușfalău, după aproape doi ani de la startul licitației

Tunelul Meseș, pe cea mai grea porțiune a Autostrăzii Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share